Новият букмейкър на българския пазар направи впечатление още от първите

...
Новият букмейкър на българския пазар направи впечатление още от първите
Коментари Харесай

Betway mobile app за Андроид – какво трябва да знаем?

Новият букмейкър на българския пазар направи усещане още от първите дни на своята интензивност. Световната марка Бетуей разшири своя бизнес с още една територия, като предлага на своите консуматори цялостния пакет услуги от момента на старта у нас. Платформата за онлайн залози е налична както от компютър, по този начин и от мобилно устройство. През телефон уеб сайтът на компанията може да се достъпи посредством някой от вградените браузъри. Другата алтернатива е да се употребява за андроид приложението, в случай че такава е операционната система, или пък приложението за iOS, в случай че потребителят има iPhone.

По създание и двата софтуера оферират едно и също, просто са предопределени за разнообразни устройства. При телефоните на Apple е по-лесно, защото там приложението на букмейкъра може да се открие в формалния магазин. Малко по-различна е обстановката при Betway Android app, по тази причина ще се спрем по-подробно на този вид. Няма да откриете тази апликация в Гугъл Play заради характерната политика, ограничаваща наличието в онлайн магазина на каквито и да е стратегия, свързани с
хазарта и непосредствено залагане на пари. Там може да откриете симулации и безвъзмездни хазартни игри, само че не и мобилни приложения на букмейкъри. Бетуей не прави изключение от това предписание.

Откъде да свалим софтуера на букмейкъра?

Това е разумният въпрос, който следва, в случай, че главният магазин за тази операционна система не предлага артикули от този вид. А отговорът в действителност е много елементарен. Трябва да се зареди уеб сайтът на оператора през браузър на телефона, т.е. да се отвори мобилната версия. Трябва да откриете връзката към Betway софтуера, а след клик върху нея е належащо да се дадат и спомагателни потвърждения. Имайте поради, че операционната система не разпознава програмата, заради което на екрана се чака да изскочи предизвестие за евакуиране на програмен продукт от чужд източник. Ако този източник е портативният уебсайт на Бетуей, няма мотиви за терзания.

Трябва въпреки всичко да се пипнат и настройките на телефона. В раздел “Сигурност ” има въпрос дали да се смъкват приложения от непознати места, като в тази ситуация би трябвало да дадете позволение. Може да е единствено изключение за този вид стратегия, без да се разрешава на общо съображение. Даването на позволение ще започва процеса на събаряне, лишава броени секунди, след което е време да се конфигурира пакетът. И това се реализира бързо, а малко след началото на процеса към този момент имате BetWay App иконка на началния екран.

С работещо мобилно приложение можете да вършиме всичко, което имате опция да правите и през компютъра при достъп до платформата за онлайн
залози. Естествено, при потребление на Betway Android приложението би трябвало да се вкарат данните за вход. След това могат да се вършат депозити, да се теглят средства (ако профилът към този момент е верифициран), да се слагат залози на спортни събития, да се употребява функционалността кешаут при настоящи мачове и надпревари, на които са заложени пари. В казиното също има забавни игри, като някои от тях могат да се практикуват и гратис, без да се рискуват действителни средства. Мобилното приложение работи без проблеми, като дава на потребителите цялостния набор на услуги на букмейкъра.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР