Нови заместник-кметове представи днес градоначалникът на морската столица Благомир Коцев. Снежана

...
Нови заместник-кметове представи днес градоначалникът на морската столица Благомир Коцев.
Снежана
Коментари Харесай

Назначиха нови заместник-кметове в Община Варна

Нови заместник-кметове показа през днешния ден градоначалникът на морската столица Благомир Коцев.

Снежана Апостолова е с ресори туризъм и опазване на здравето. Илия Коев е зам.-кмет по сигурността, а Христо Рафаилов - по бюджет, финанси и локални налози и такси.

Старите заместник-кметове са освободени от постовете, уточни кметът на Варна Благомир Коцев.

Христо Рафаилов е роден във Варна и е приключил Икономическия университет във Варна. Той е с 21 години професионален опит в региона на финансите и банковото дело. Заемал е мениджърски позиции във водещи банки. Също по този начин е хоноруван помощник в катедра „ Маркетинг “ в Икономическия университет. Владее британски език. Семеен, с две деца.

Илия Коев е роден във Варна през 1979 година. По обучение е магистър психолог. Има повече от 22 години професионален опит в менажиране на екипи и насърчаване на бизнес в региона на сигурността. Притежава спомагателни квалификации в областта на стопанската система, мениджмънта и строителството. Занимава се интензивно със спорт. Владее британски и съветски език. Баща на две деца.

Снежана Апостолова e родена във Варна. Завършила е Първа езикова гимназия с немски език, след това Икономическия университет във Варна. Има дълголетен опит като управител в комерсиална компания, както и опит в областта на авиацията в ръководство на екипи и планове. Владее немски, британски, съветски и испански език. Майка е на две деца.

Припомняме, в средата на декември 2023, Павел Попов бе назначен като зам.-кмет с сектор опазване на здравето, просвета и обществени действия, а Диан Иванов с ресори правна активност, надзор и общинска благосъстоятелност.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР