Нови, поредни предсрочни парламентарни избори ще доведат до допълнително ерозиране

...
Нови, поредни предсрочни парламентарни избори ще доведат до допълнително ерозиране
Коментари Харесай

Андрей Райчев: ПП живеят в празник с шампанско и балони. При нови избори ще паднат до 3-то място

Нови, следващи предварителни парламентарни избори ще доведат до в допълнение ерозиране на поддръжката за „ Продължаваме промяната “. Това разяснява пред bTV социологът Андрей Райчев.
Политическа партия, счита социологът, „ живее в празник с шампанско и балони “, направи отпратка Райчев към анулирания прием, очакван за отпразнуване на изборната победа, за който се бяха подготвили от обединението ПП-ДБ в изборната вечер.
„ Не им се майтапя, в противен случай, това е понятно. Това е нова, млада партия, която е привикнала да върви по улицата, хората да изскачат отвред, да стават 600-700 хиляди, възприятието, че стават милиони… Но е време да им мине, те са една от партиите. И не са го осъзнали, в два смисъла. И в случай че не го осъзнаят, им следва същинска злополука. Първият смисъл е – на всеки последващи избори ще губите. А те си показват противоположното. Те към този момент са една от партиите, не са изненада. Не са тези млади и забавни момчета, които ще дойдат и внезапно ще стане знамение. “
Не следва обаче да се подценява, въпреки това, електоралната тежест на „ Промяната “, тъй като зад полезностите им стоят доста хора. „ Който ги подценява и ги счита за балон, жестоко бърка. Има такава порода хора в България “, сподели социологът.
И направи прогноза – в случай че Политическа партия създадат грешката да провокират нови избори, може да се наредят даже на третото, а не както в този момент на второто място като електорална тежест.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР