Нови подробности за зверското убийство на Анита пред децата й

...
Нови подробности за зверското убийство на Анита пред децата й
Коментари Харесай

Нови подробности за зверството с Анита. Проговори братът

Нови детайлности за зверското ликвидиране на Анита пред децата й изнесе братът на жертвата.

След подаването на сигнала, полицията е стигнала за пет минути. Само че децата и моят татко – дядо им са били там към 3-4 минути без полиция. Видели са тялото ѝ, имало е доста кръв. Със сигурност е имало принуждение, описа пред bTV братът на убитата 43-годишна жена в Перник Валентин Свиленов.
-->
Тялото на Анита Димитрова беше открито в квартал „ Изток “ в Перник. Като обвинен е притеглен брачният партньор ѝ Димитър Димитров. Засега той е арестуван за 72 часа.

Анита Димитрова е имала ограничаваща заповед да не бъде доближавана от брачна половинка си, все пак тя се връща при него преди два месеца, защото Димитър е казвал, „ че не може да живее без нея “.

Братът на Анита добави, че от години е имало произшествия и че са подавани тъжби в полицията, има и ограничаваща заповед.

От прокуратурата показват, че е открито от показания на очевидци, че сред съпрузите е имало спорове и преди, всички - под въздействието на алкохол. Димитър постоянно е проявявал патологична ревнивост.

Сигналът за Анита е подаден на 112 в 4:27 часа сутринта от едно от децата на убитата. Димитър първо звъни на бащата ѝ и му оповестява, че „ нещо доста неприятно е станало “. „ След това едно от децата се е пробвало да го потърси и то е подало сигнала на 112 “, изясни наблюдаващият прокурор и представител на Окръжната прокуратура в Перник Албена Стоилова.

„ Имало е иск за бракоразвод, който в следствие е отдръпнат по някаква необяснима причина “, сподели още братът на жертвата и изясни, че не знае за какво Анита се е върнала при насилника си.

„ Предполагаме, че по някакъв метод я е предиздвикал да се върне, тъй като имаше ограничаваща заповед, имаше заведено дело за бракоразвод “, описа брачната половинка му Анелия Свиленова.

Димитър Димитров е имал проблеми с алкохола от години. Анита и Димитър са имали брак от 2004 година

„ От доста време децата не ходеха при татко си, стояха тук. В никакъв случай децата няма да ги оставим, нищо няма да им липсва “, сподели Анелия Свиленова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР