Нови осем мача от петия кръг на груповата фаза на

...
Нови осем мача от петия кръг на груповата фаза на
Коментари Харесай

Нови 8 мача от Шампионската лига в сряда

Нови осем мача от петия кръг на груповата фаза на Шампионската лига ще се изиграят довечера.

Отборите на Атлетико (Мадрид) и Милан ще се изправят един против различен в сряда от 22:00 часа българско време в борба с основно значение за класирането в група В. Лидерът в групата Ливърпул завоюва досегашните си четири мача и е сигурен за първото място, до момента в който Порто (5 точки), Атлети (4) и Милан (1) ще се оспорват втората позиция и присъединяване в осминафиналите на шампионата.

Въпреки че "росонерите " изгубиха първите си три мача в груповата фаза и имат единствено една точка в актива си, те към момента имат късмет да завършат на второ място, само че за задачата би трябвало наложително да завоюват на "Уанда Метрополитано ". Всеки различен резултат значи четвърто място за италианския гранд и завършек на евротурнирите за този сезон. От своя страна Атлетико би трябвало да завоюва, с цел да продължи да държи всичко в личните си ръце, другояче ще зависи от останалите резултати. Порто ще си обезпечи втората позиция, в случай че завоюва на "Анфийлд ", а Милан победи Атлетико в Мадрид.

В група А Манчестър Сити (9 точки) посреща ПСЖ (8) и с победа ще си обезпечи първото място в групата, а тъждество ще е задоволително на "гражданите " за позиция в елиминациите. ПСЖ може да си обезпечи място на осминафиналите с победа на "Етихад " или в случай че завоюва същия брой точки, които Брюж (4) завоюва при семейството си на Република България Лайпциг (1).

В група С Аякс (12 точки) е сигурен за осминафиналите, а с тъждество при гостуването си на Бешикташ (0) ще си обезпечи първото място. Борусия (Дортмунд) (6) може да си обезпечи излизане от групата с победа над Спортинг (6) в Лисабон. От своя страна португалците ще продължат напред, в случай че победят Борусия с два или повече гола.

В група D Реал (Мадрид) (9 точки) ще се класира за идната фаза с победа над Шериф (6) в Молдова. Интер (7) ще продължи към елиминациите, в случай че победи Шахтьор (Донецк) (1) вкъщи, а Шериф не завоюва против Реал.

Мачовете от Шампионската лига в сряда:

Група А: 22:00 часа българско време, Брюж - Лайпциг, Манчестър Сити - ПСЖ

Група В: 22:00, Атлетико (Мадрид) - Милан, Ливърпул - Порто

Група С: 19:45, Бешикташ - Аякс; 22:00, Спортинг - Борусия (Дортмунд)

Група D: 19:45, Интер - Шахтьор (Донецк); 22:00, Шериф - Реал (Мадрид).
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР