Новата жена на президента Росен Плевнелиев Десислава влезе в обяснителен

...
Новата жена на президента Росен Плевнелиев Десислава влезе в обяснителен
Коментари Харесай

Деси Плевнелиева цедила кърма по летища

Новата жена на президента Росен Плевнелиев Десислава влезе в пояснителен режим за кърменето си по време на вечерята за хиляди почитатели на "Черешката на тортата " . Там Банова без срам изясни по какъв начин се е наложило да пътува и с цел да резервира лактацията си, както физиологията изисква, се е наложило да цеди гърдите си на всеки 3 часа, защото дребният Йоан не е бил до нея.

Блондинката изясни, че персонално Плевнелиев й е оказал помощ на австрийското летище да се скрие зад учудените погледи на пасажери от целия свят, като опънал палтото си пред гръдта й, а тя присъединила електрическата помпа в единствения контакт, който намерила. Подобен бил опитът й и в Съединени американски щати, където двамата били на 10-дневна конференция. Накрая Плевнелиеви се прибрали в България с голяма кошница замразена кърма. Банова разгласи: "Няма и грам половост в това една жена да кърми детето си навън ", с което и останалите участници в кулинарното предаване се съгласиха.

Иначе във връзка с храненето в дома си, Плевнелиеви наблягали съществено на здравословните артикули, само че екс президентът съществено залитал по тестените произведения.

източник:lupa.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР