Новак Джокович е официално изгонен от Австралия. Не защото е

...
Новак Джокович е официално изгонен от Австралия. Не защото е
Коментари Харесай

Вулджев: Гонят Джокович, защото има наглостта да е свободомислещ човек

" Новак Джокович е публично изпъден от Австралия. Не тъй като е нарушил някой закон или процедура. Ако беше по този начин, по какъв начин изобщо е минал първичния развой на приемане на виза? (за информация - подробното пояснение на Сесил Каратанчева).

Не е изпъден и тъй като е опасност за здравето на другите. Джокович не е болен от Ковид-19. Мислите, че за 2 седмици под техен арест управляващите в Австралия не са го тествали?
Забраниха на Новак Джокович да влиза в Австралия
Министърът на вътрешните работи на Австралия Карън Андрюс удостовери тригодишната възбрана на Новак Джокович за влизане в страната. Светов...
Прочети повече
Джокович е изпъден тъй като е неуместен. Знаете ли какво написа в формалното решение на австралийския министър на имиграцията? Визата се лишава, тъй като наличието на Джокович в Австралия рискува " публични безредици " тъй като е " знак на анти-ваксинационното мислене ", написа икономистът Георги Вулджев във Facebook.

" Това не е смешка. Това е ужасяващият свят, в който живеем. Новак Джокович е изпъден просто тъй като отхвърля сляпо да одобри новата идеологическа доктрина. Защото не е склонен с нещо, което властта прави. И това може да докара до митинги. Това е. Не е нарушил закон, не е заплашил други хора с Ковид-19.

Гонят Джокович, тъй като има наглостта да е либерален човек.

Представете си каква би била реакцията в друга обстановка, в която дадена обществена персона е изгонена от страна поради избрани неща, които е споделила. Неща, които са най-малко имплицитно сериозни по отношение на дейностите на същата тази власт. И надлежно наличието на тази персона може да докара до " публични безредици ". Сиреч - до някакви митинги.
Новак Джокович: Ти ли излъга, куме, теб ли излъгаха?
Ако преди 3 години някой ми беше споделил... Тази приказка нали сте я чували? Сигурно сте я и писали по Facebook, Инстаграм, Тик Ток и къд...
Прочети повече
Това демократично и демократично ли е? Къде са всичките стожери на демократичната народна власт? Те какво мислят по въпроса? Или за неимунизираните демократичните правила са суспендирани? " Те даже хора ли са? "

Още от АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР