76-годишната кралска особа беше възхвалявана както от доброжелатели, така и

...
76-годишната кралска особа беше възхвалявана както от доброжелатели, така и
Коментари Харесай

Как Камила поддържаше колелата да се въртят: Естествената топлота и отдаденост на кралицата към дълга донесе усмивки на лицата на кралските фенове в отсъствието на Чарлз - когато кралят получи зелена светлина да се върне към кралските ангажименти

76-годишната кралска персона беше възхвалявана както от доброжелатели, по този начин и от членове на компанията за нейното непоколебимо наличие в бурно време. На фотографията в Шрусбъри през март

Но до момента в който майката на три деца се подлага на лекуване от рак, Камила наподобява е поела ролята на баба за младите нареждащи се по улиците, всички нетърпеливи да се срещнат с кралицата по време на обществените й задължения.

Съпругата на краля, която има петима лични внуци, даже е споделила „ да “ на селфита с деца - макар че кралското семейство по-рано се страхуваше да бъде снимано с членове на обществеността.

За нейното посещаване в Шрусбъри в Шропшир, предишния месец, един очарователно малко момиче подвигна ръчно направен афиш, който гласеше: „ Обичам кралица Камила “.

В различен стоплящ сърцето миг 11-годишният Чарли Дейвис помоли Камила за селфи, до момента в който тя по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР