Нова свръх простотия лъсна в родната музика! Замесени са и

...
Нова свръх простотия лъсна в родната музика! Замесени са и
Коментари Харесай

Криско и Хазарта пробиха дъното! С някоя си Санта Китана, сътвориха най-евтиния, гнусен и вулгарен клип

Нова свръх дивотия лъсна в родната музика! Замесени са и Ицо Хазарта и Криско, научи HotArena.

Тяхна компания популяризира жесток клип на Санта Китана - българка живееща в Румъния, учила в Испания. Тя желае да задмине Гери-Никол и Сузанита. Засега видеото има 1100 виртуални лайкове и 1400 нехаресвания в най-големия уебсайт за промотиране на клипове и музика. Видеото е неразрешено за аудитория под 18-годишна възраст и има за какво - виждаме голи задници, голи гърди, голи мъжки задници в непосредствен проект, езици облизващи гола кожа, оргии и лесболаски.

Май беше по-лесно да изброим какво не виждаме на екрана.

Санта Китана твърди, че това е съвременна версия за историята на Пепеляшка, която обаче има неразбираеми полови желания, и като героинята в клипа изпитва еротични стремежи както към мъже, по този начин и към дами.

Докато пее строфи като „ Искам мъж с пари, с моите да се конкурира, искам по-голям безсрамник, единствено в мен да дебаркира! " и " Жадна съм, желая да пия от потта ти! ", Санта Китана е в леглото с трима голи мъже. Тя също е гола, като се оставя гръцките танцьори да й мачкат голите гърди. После има заигравка с облечена с латекс брюнетка с великански джуки, която й смуче ноктите. През цялото време Санта Китана си  си клати задника,  където има микроскопична прашка. Преди да стане певица, тя е упражнявала художествена гимнастика. Печели над 50 медали и купи от надпревари в целия свят. За да отиде още по-напред в провокацията  Санта Китана предизвикателно написа в интернет

" Изпъква ли ви, до момента в който ме гледате? ".  Споделя, че мама и тати са й дали пари за клипа, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР