Нова година, нови хитове. Не само музикални и кино, но

...
Нова година, нови хитове. Не само музикални и кино, но
Коментари Харесай

Тенденции в красотата за 2018 г.

Нова година, нови шлагери. Не единствено музикални и кино, само че и бюти. Козметичната промишленост се развива с все по-бързи темпове. А те са свързани с настоящи трендове, които господстват известно време. Ето че пристигна ред и на тези за 2018 година

Еко, био

Натуралната козметика набира все по-голяма известност. Сега, обаче, е съвременно да се назовава " чиста ". Почистващи и разкрасяващи артикули напълно от естествени съставки към този момент могат да се намерят във всеки козметичен магазин.

Химикалите, парабените и всички други изкуствени добавки, които постоянно са съществена част от кремовете и гримовете вредят освен на здравето ни, само че и на околната среда. Затова ще създадем двойно положително , в случай че заложим на тази наклонност.

 Снимка 331700

Точно за мен

Козметиката с изключение на все по-натурална, става и все по-персонализирана . Гигантите в региона се насочват от ден на ден към дефиниране на съответния вид консуматори на даден техен артикул.

Пол, възраст и телосложение са измежду критериите, които ще ни оказват помощ да намерим най-точния артикул за нашите потребности.

 Снимка 331698

Чистота

Една от главните потребности на тялото, а и на кожата, като част от него, е отбрана от несъразмерното замърсяване . То е на всички места към нас и след длъжни да поставяме най-малко минимални грижи, с цел да редуцираме резултатите от него.

Част от тях е грижата на кожата от нездравословните въздействия. Под формата на крем, маска или почистващ артикул, най-малко част от замърсяването си отива. А козметичната промишленост занапред ще ни показва нововъведения в тази област.

Маскиране

 Снимка 331699



Маските от дълго време не са единствено за лице и освен единствено старомодните с отлепване. Вече има ч ерни, златни, сребърни и даже с магнитни частици, които притеглят мръсотията . Освен това към този момент има особено приспособени за ръце, крайници и други елементи от тялото, нуждаещи се от хидратация.

Красива и настояща

Драматичната черна очна линия се завръща на пиадестала. Освен обичайна изострена форма за котешки погледи, в този момент се прокрадва и ексцентрична, заоблена, която сигурно не е за всеки усет.

 Снимка 331702

Освен това, гланцовете, боите за устни и всички други сходни отстъпват пред положителните остарели червила в твърда форма . Блясъкът и златото също са измежду водещите трендове за по-смелите дами, написа Harper`s Bazaar.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР