Победителят в шоуто на Капките даде отговор на един от

...
Победителят в шоуто на Капките даде отговор на един от
Коментари Харесай

Зомбори сравни емоцията на финала на Капките с раждането на дъщеря му: Това е един трамплин за мен

Победителят в шоуто на Капките даде отговор на един от най-важните въпроси, които към този момент вълнуват неговите почитатели.

" Никога не дръзвам да бъда безапелационен, само че сигурно ще ми би трябвало помощта на можещи хора, тъй като правенето на музика не е самотно занимание. "

Това отговори спечелилият от " Като две капки вода " Владимир Зомбори на въпроса дали ще продължи да се занимава с музика. В предаването " На кафе " по Нова тв артистът показа какво е възприятието, като 11 000 фенове скандират името му.

" Омекнаха ми краката. Такова неспокойствие не си припомням да е имало. Може би единствено раждането на детето ми. Шоуто от нищо не ме е лишило. Това беше един трамплин за мен към вярната посока - съобщи Зомбори. - Не съм предполагал, че ще печеля сезона. Изключително признателен съм, най-много на хората, които ме подкрепяха безусловно от самото начало.

На Бог, на фамилията ми и на мен самия, че съумях да устоя на това да изкарам нещата до края по допустимо най-хубавия метод. "

 

Източник Стандарт

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР