Нов скандал нажежи страстите около Боби Перуката – президентът в

...
Нов скандал нажежи страстите около Боби Перуката – президентът в
Коментари Харесай

Парещ скандал! Боби Перуката крие 2-годишен син от секретарката Катя

Нов скандал нажежи пристрастеностите към Боби Перуката – президентът в оставка на БФС е станал скрито татко преди към 2 години, откакто секретарката му Катя родила момченце от него, научи „ Уикенд “ от сигурен собствен източник от футболната централа. Твърди се, че  60-годишният абсурден състезателен шеф освен че е признал извънбрачното си дете, само че е подсигурил финансово и наследника си, и неговата майка.

Запознати с тайната любовна спекулация на Борислав Михайлов разкриват, че интимната връзка на шефа на БФС с дългокраката красавица от Варна Катя е стартирала преди към 4 години, малко откакто младата дама е постъпила на работа като секретарка във футболния съюз. За негативно време чернокосата хубавица е съумяла да завърти главата на своя шеф и да се трансформира в най-доверения му човек във футболния съюз.

Разправят, че интимната връзка на Катя не е останала в загадка за нейния брачен партньор и през лятото на 2020 година, малко откакто забременяла, секретарката на Боби се е развела с мъжа си. Заради това се наложило незабавно да й бъде подсигурено жилище в София. Така президентския апартамент в 4-звездния „ Парк хотел и СПА Бояна “, помещаващ се в парцела въз основата на националните тимове по футбол и БФС бил затворен за частни клиенти и възложен за прилагане на любовницата на Боби Михайлов.

„ Катя живя допреди няколко месеца в преустроения като частно жилище президентски апартамент на БФС, преди да се разшуми, че е родила от Боби Михайлов. Появиха се и изявления в медиите, че Боби чака дете и тогава се наложи преместването й на друго място “, споделя пикантната история пред „ Уикенд “ източник от футболния съюз.

Разправят, че шефът на БФС купил за любовницата и тайния си наследник апартамент в затворения жилищен комплекс „ Флора “ в „ Манастирски ливади “, издигнат преди години от президента на футболен клуб „ Царско село “ Стойне Манолов. Катя обаче не останала очарована от парцела и малко по-късно се преместила с детето в апартамент в новопостроена жилищна постройка в „ Бояна “.

Реклама

Според мълвата, която интензивно се популяризира във футболните среди след кървавия митинг на почитателите против ръководството на Борислав Михайлов, стартиралата прокурорска инспекция против него заплашва и излязлата в отпуск по майчинство негова секретарка Катя. Твърди се, че чевръстата варненка, взаимно с водача на президента на БФС, е играла основна роля в източването на касата на футболния съюз.

„ Върви слух, че любовницата на Боби Михайлов е със запорирани сметки от КПКОНПИ и е получила призовка от прокуратурата да се яви на разпит по отношение на следствието против управлението на футболния съюз.

През Катя на процедура са минавали големи финансови потоци.

Обект на следствие е и водача на Михайлов, който се е оказал притежател на двуетажно комерсиално помещение на бул. „ Беловодски път “ в „ Бояна “, както и на други апетитни имоти “, разкрива пред „ Уикенд “ футболен функционер и един от водачите на опозицията против президента в оставка на БФС Борислав Михайлов.

Според различен източник от „ Уикенд “ от футболните среди, поради извънбрачния наследник от своята секретарка Катя, Боби Михайлов е в обтегнати връзки със брачната половинка си – славната гимнастика от близкото минало Мария Петрова. Макар и да не е поискала бракоразвод, трикратната международна шампионка изживявала тежко обстановката и даже изгонила мъжа си от фамилната спалня в къщата им в „ Бояна “. Твърдо зад Боби Михайлов бил само сина му Николай, който даже поддържал другарски връзки с метресата на баща си и новопоявилото се братче.

60-годишния Боби Михайлов има два брака, три публични деца и две внучета зад тила си. От първия си брак с пловдивчанката Петя злощастният началник в оставка на БФС се радва на двама наследници – вратарят Ники Михайлов и Бисера, която го направи и дядо на две внучета. Михайлов има и щерка от брака си с Мария Петрова – Елинор. Тя също знаела за извънбрачната спекулация на баща си и подкрепяла майка си в тази обстановка.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР