Нов сигнал до Narod.bg твърди за престъпно поведение на пореден

...
Нов сигнал до Narod.bg твърди за престъпно поведение на пореден
Коментари Харесай

Сигнал до Narod.bg: Зам.-кмет от ГЕРБ щави във „Възраждане“, „г-н 10%“ Николай Диков декларира 160 бона с 2000 лв. заплата

Нов сигнал до Narod.bg твърди за незаконно държание на следващ гербопитек. С редакцията се свърза софиянец, който е строителен бизнесмен, с цел да опише за зулумите на зам.-кмета на регион „ Възраждане “ арх. Николай Диков от ГЕРБ.

Ето цялата налична информация, въз основа на която прокуратурата може да се самосезира и да проверява мистериозното замогване на партийната калинка на Бойко Борисов:

„ Здравейте,

Пиша в качеството си освен като жител, само че и като строителен бизнесмен в София. Изключително съм засегнат от наглото и пренебрежително поведение и безцеремонното рекетиране от страна на зам.-кмета на регион „ Възраждане ” Николай Диков от ГЕРБ.

Същият наглец е прочут в община „ Възраждане “ като „ господин 10% % “. За всяка кореспонденция, която би трябвало да премине отвън радарите, въпросният господин изнудва всеки заявител, с цел да му мине по-бързо редът.
 През 2019-а Диков признава за налични едвам 5500 лв.  През 2020-а архитектът внезапно заявява над 100 бона пред КПКОНПИ
Реклама

Погледнете единствено имотните му заявления, оповестени в обществения указател:

– през 2018 година придобива магазин,

– през 2019 година внезапно се оказва с левов депозит в размер на над 100 хиляди лв.

– през 2020 година внезапно въпросният гербопитек Николай Диков се оказва и с депозит от над 30 000 евро. Общо 160 000 лв.?!

И всичко това се случва единствено и само с помощта на неговата заплата от 2000 лв. месечно. Точно по този начин, 2000 лв. на месец….

Сами може да се досетите, че Диков е измислил нова математика!!!

Този наглец е с упоритостите даже да бъде претендент за кмет на регион „ Възраждане “ и да щави всички, които му паднат на мушката. Може да се визиите какво ще се случи, в случай че в действителност този долен човек завоюва районните избори…

Къде са институциите и за какво не се ревизират разминаванията в приходите и всичките придобивки и депозити, които има партийната калинка?

Може да ревизирате обществените му заявления, с цел да сравните предоставените от мен данни „, приключва сигналът до Narod.bg.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР