Носителят на “Златната топка за 2022 г. Карим Бензема говори

...
Носителят на “Златната топка за 2022 г. Карим Бензема говори
Коментари Харесай

Бензема не иска да говори за Франция

Носителят на “Златната топка ” за 2022 година Карим Бензема приказва преди финала за Суперкупата с Барселона.

“Искам да печеля още една купа, още един трофей. В Мадрид постоянно желаят от нас да побеждаваме, желаеме да донесем купата в Мадрид. В главата си би трябвало да сме подготвени за победа ”, стартира французинът.

Той не пропусна да похвали огромния противник Барселона: " Те са страховит тим, както постоянно, само че би трябвало да гледаме към себе си, а не към противниците си ".Бензема не пожела да приказва за случилото се по време на международното състезание: " Това е завършило. Важен е утрешният мач. Останалото е в предишното. Няма да приказвам повече за Франция. Не мога да приказвам повече за това. Ще отговоря единствено за финала за Суперкупата, само че не и за Световното ”.

“Тук съм, любувам се на всеки мач и всяка подготовка. Продължавам година след година. Не знам какъв брой дълго ще остана, само че се любувам на всеки ден в Реал Мадрид и няма да напусна клуба си поради мнението на другите. Бях контузен и по тази причина не играх ”.Бензема приказва и за визитата на Кристиано Роналдо, който през вчерашния ден се видя с тима на Реал Мадрид: “Надявам се, че той ще вкара доста голове в Саудитска Арабия. Не ни трябват фотоси, с цел да покажем, че сме другари.Нямах време да се видя с Кристиано, тъй като тренировката му стартира. Надявам се, че ще мога да го видя на следващия ден ”, приключи той.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР