Носителката на титлата Мисис Баба“ Дони Василева се носи отново

...
Носителката на титлата Мисис Баба“ Дони Василева се носи отново
Коментари Харесай

Мисис баба се омъжи отново

Носителката на купата " Мисис Баба “ Дони Василева се носи още веднъж на крилете на любовта. От към този момент повече от година тя е щастливо обвързана с мъж на име Момчил.

" Историята ни стартира по време на пандемията. Малко след развода ми се запознахме и започнахме да се виждаме. Той е немец от български генезис и живее в Германия и последователно изградихме връзки. Към момента живеем сред София и Берлин, половината време сме тук, половината - там “, описа пред " Телеграф “ Дони Василева.

Красивата русокоска споделя, че дълго време е пазила в загадка щастливата вест от своя живот, тъй като признава, че към този момент един път си е изпатила от обществени изяви след развода ѝ с някогашния кмет на Стрелча Стойно Чачов, който постъпи подмолно с нея, изневерявайки с други дами. " Предпочитах да оставя връзките ни с Момчил за себе си. Но по този начин или другояче хората ни виждат на всички места, ние сме дружно съвсем непрестанно. Започнах да си качвам фотоси в обществените мрежи и към този момент не укривам “, описа още носителката на купата Мисис Баба.

Дони Василева показа, че когато се срещнала с индивида до себе си, двамата доста се смеели на комбинацията от имената им. " Това е най-интересното в цялата история. Ние сме Дони и Момчил. Когато се запознахме, аз показах себе си и споделих, че съм Дони. Такова име като моето е доста рядко. Тогава той ми сподели: " Аз съм Момчил “. Аз помислих, че се майтапи първоначално и му споделих: " Да, бе, да, доста смешно “, само че в последна сметка се оказа истина “, описа с усмивка щастливата дама.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР