Носителката на две награди „Оскар“ и звезда от „Мълчанието на

...
Носителката на две награди „Оскар“ и звезда от „Мълчанието на
Коментари Харесай

Джоди Фостър ще е звездата в новия сезон на Истински детектив


Носителката на две награди „ Оскар “ и звезда от „ Мълчанието на агнената “ - Джоди Фостър, ще поеме основната роля в четвъртия сезон на хитовия сериал „ Истински детектив “, научихме от HBO.

Актрисата ще попълни и екипа от продуценти, формиран от небезизвестните Матю МакКонахи, Уди Харелсън, Кари Фукунага, Бари Дженкинс и Иса Лопез. Лопез пък ще бъде и режисьор на сериала.

Фостър ще образува екип с Кали Рейш. Професионалната боксьорка наподобява от дълго време е загърбила спорта, с цел да продължи борбата си за пълноправие, като поема от ден на ден и по-значими обществени планове.

„ Истински детектив “ дебютира през 2014 година, когато без подозрение се трансформира в класика от международна големина. Поредицата обаче е формирана от обособени сезони, които нямат никаква връзка между тях. Това ненапълно опорочава втория сезон през 2015 година, когато Колин Фарел, Рейчъл МакАдамс и Винс Вон влизат в основните функции. Продукцията за третия сезон се забавя с 4 години, само че резултатът е надалеч по-удовлетворителен, с помощта на Махершала Али и Стивън Дорф.

Ще е любопитно да забележим в каква посока ще поеме сериала с Джоди Фостър и Кали Рейш, само че към този момент не трябва да го натоварваме с изключително високи упования.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР