Номинираният за финансов министър Асен Василевп даде гореща прогноза за

...
Номинираният за финансов министър Асен Василевп даде гореща прогноза за
Коментари Харесай

Василев проговори! Гореща новина за бюджета

Номинираният за финансов министър Асен Василевп даде гореща прогноза за бюджета.

Ако през днешния ден имаме държавно управление, до 10 - 14 дни ще имаме нов бюджет, а този на служебното държавно управление ще го изтеглим. Това съобщи Асен Василев от Политическа партия в отговор на въпрос какъв брой време ще му бъде належащо за подготовката на нов бюджет.
-->
Василев разяснява, че поради това, което е препоръчано, с цел да се понижи дефицитът, ще се насочи и към приходите, и към разноските. " Коментирал съм и преди този момент, влизайки в министерството, ще прегледаме всичко в подробност и допускам, че до седмица ще можем да излезем с много по-детайлна картина ", акцентира той.

Номинираният за финансов министър в кабинета " Денков-Габриел "  отбеляза, че присъединението на България към еврозоната през 2025 година към момента е реален вид.

По отношение на претенции имунитет на Кирил Петков от страна на прокуратурата, той сподели: " Аз мисля, че господин Петков го е коментирал съвършено. "

На въпроса какво ще бъде първото нещо, което ще направи във финансовото министерство, Василев не даде отговор, съобщи БГНЕС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР