Администрацията на Байдън обмисля приемането на определени палестинци в САЩ

...
Администрацията на Байдън обмисля приемането на определени палестинци в САЩ
Коментари Харесай

Белият дом обмисля приемането на някои палестинци от Газа като бежанци на фона на войната между Израел и Хамас

Администрацията на Байдън обмисля приемането на избрани палестинци в Съединени американски щати като бежанци, защото те се пробват да избягат от разкъсваната от война Газа на фона на продължаваща война в Близкия изток сред Израел и Хамас.

Висши чиновници в няколко федерални организации на Съединени американски щати разискаха през последните седмици детайлностите за евентуалните разновидности за приемане на палестинци от Газа, които имат близки членове на фамилията които са американски жители или непрекъснати поданици на Съединени американски щати, демонстрират вътрешни федерални държавни документи, съгласно CBS News.

Едно предложение включва потреблението на Програмата за приемане на бежанци на Съединени американски щати за приемане на палестинци с връзки в Съединени американски щати, които са избягали от Газа и са влезнали в прилежащ Египет, разкриват документите.

Съединени американски щати. публични лица също са обмислили да приветстват спомагателни палестинци отвън Газа и ги обработват като бежанци, в случай че имат американски родственици, съгласно документите. Това предложение ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР