Нищо демократично няма в прилаганият от всички партийни организации у

...
Нищо демократично няма в прилаганият от всички партийни организации у
Коментари Харесай

БГ матрицата на партиите, не допуска правото да си крив

Нищо демократично няма в прилаганият от всички партийни организации у нас принцип, управленията на организациите да уволняват, отстранят или с две думи - да се отървават от неуместните за тях членове. Партийните вождове не понасят живот отвън матрицата, единствено лицемерно за пред гласоподавателите приказват за противоположното. Те в никакъв случай не са чували за Волтер нито, че едно от най-важните човешки права, е правото да бъдеш крив.

Шампионка в тази остракираща активност е председателката на. Публична загадка е, че тя не търпи инакомислещите и благодарение на свои правилни васали от Националния съвет и Изпълнителното бюро съумя първо да промени устава на столетницата, а след това да в профил всички неуместни от управлението на партията.



Един по един на комфортно за нея разстоние бяха пратени Димитър Дъбов, Михаил Миков  Михаил Миков Михаил Райков Миков е актуален български политик, народен представител и ръководител на 42-то Народно, Ангел Найденов  Ангел Найденов Ангел Найденов е препоръчан за министър на защитата. Найденов е определен за национален, Атанас Мерджанов и други Последен бе остракиран Кирил Добрев, а от карето на вестник "Дума " със размах бяха отстранени Велислава Дърева и Велиана Христова, публицисти с дълга процедура и ярки пера, които най-малко резервираха правото си да пишат във вестника.
Председателката не си поплюва да маха от всеки, който не мисли като нея или й се опълчва, настояват заедно довчерашните знакови социалисти. Както е тръгнало, скоро Нинова комай ще има опцията да дръпне последна шалтера на на излизане, тъй като партията се срина като въздействие в обществото, а на последните избори едвам докара до четвърта позиция с 10.21% от гласовете, като за тях са дали своят вот 267 816 гласоподаватели. Съвсем новата партия на шоумена Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в компактно ги следва с пренебрежимо дребна разлика.

Такъв избирателен срам на левите в последните над 3 десетилетия, не се помни.

Нинова сякаш подаде оставка, но дейностите й демонстрират, че комай няма предпочитание да си потегля от "Позитано "20. Мнозина предсказват банкрут на партията под нейно управление, само че да забележим...
В другите две систематични партии и никой не се осмелява да каже нещо неприятно за водачите си, тъй че те са си в комфорта на своята матрица без разтърсвания.
" " и " " са нови обединения, в които към този момент на напред във времето личат другарство и колегиалност сред членовете, които повече се стремят към взаимност, а не към разцепление и подливане на вода.
Виж, в " ", които са се самоопределили като демократи и градска десница, нещата май не са такива, каквито се показват обществено. Повод за това изказване, е разправата с Методи Лалов, един от уважаваните наказателни съдии, преди да смъкна тогата и да се захване с политическото строителство.



Бившият арбитър рискува кариерата си под егидата на Темида и бе определен за общински консултант в СОС, след това той стана самостоятелен градски фаворит. Малко преди изборите на 14 ноември м.г., Лалов си разреши открита рецензия против управлението на "Да, България ". Тогава не му направиха нищо. След време той написа в обществената мрежа нещо, което е известно от дълго време, само че никой не се мори да приключи тази порочна процедура, тъй като години наред всички партии се облажват по този начин. Ето какво написа някогашният магистрат:

"Призовавам Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския (Да, България), Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има (ДСБ) и Владислав Панев („ Зелено придвижване “) да вземат най-накрая политическо решение общинските съветници от „ “ в СОС да престанат да получават по над 2000 лв. на месец (над 24 000 лв. годишно), без действително да поставят подобаващ труд за присъединяване им в СОПФ, СОАПИ и ОГФМСП /общински компании за приватизация, вложения и поддръжка на дребни предпхриятия – бел. ред./. Нали обещавахме и обещаваме да сме носители на смяната, а не да бъдем част от „ Коалицията на софрата “ в СОС.
Призовавам общинските съветници от „ “ – Грети Стефанова, Симеон Ставрев и Тома Белев (СОАПИ), Марта Георгиева и Веселин Калановски (СОПФ) и Яна Тодоранова (ОГФМСП) да изоставен неотложно тези общински структури или да се откажат от незаслужените пари.
От самото начало в СОС упорствам тази кражба да се прекрати, а с помощта на мен тя беше понижена на половина – от 4000 лв. месечно на 2000 лв. месечно. Половин кражба, обаче, също е кражба, заради което непрекъснато упорствам – на вътрешнопартийни срещи и обществено, това да бъде прекратено. (Моето противоречие с нея, както и битката ми за съблюдаване на устава, са в основата на партийната стигма, на която съм подложен.)
И в случай че преди оправданието на водачите на Демократична България беше, че Демократична България няма дотация, а средства от СОАПИ, СОПФ и ОГФМСП могат да служат за прехрана на партиите в обединението, това към този момент не е по този начин. Отделен въпрос е, че е неприемливо разходване на средства за каквато и да е цел, в това число партийна, щом и самото приемане на средствата е неприемливо.
Преди близо година беше образувана работна група с присъединяване на представители на всички политически групи в СОС, както и на Борис Бонев, в която участвах и аз. Получената информация сподели ясно и изрично, че броят на общинските съветници в СОАПИ, СОПФ и ОГФМСП, както и получаваните там хонорари са съзнателно раздути, а тези структури съществуват, с цел да може общинските съветници да си прибавят тлъсти суми към възнагражденията. Така се купува смирение, по този начин се обезпечава колаборация сред ръководещи и съпротива.
Всички участници в работната група, които са и вносители на отчета, гласуван на съвещанието на СОС, като се изключи мен гласоподаваха „ за “ опазване на настоящето състояние, както и за това общинските съветници да продължат да получават безобразно високи хонорари, въпреки и понижени на половина от досегашните (имената на вносителите на отчета са забележими на фотографията долу).
Гражданите са на улицата заради съществуването на такива „ схеми “, в които вземат участие хора от всички политически групи, а и така наречен „ самостоятелни “. Тези схеми няма по какъв начин да съществуват с моето познание и единодушие, в това число безмълвно и по тази причина ще продължа да пиша и приказвам по тематиката до реализиране на заслужено решение в интерес на публичния интерес. "

След това изказване, Методи Лалов бе изключен от Демократична България, а по тази причина заяви самият той наскоро. Както и призна, че считал самичък да се отдръпна след Националната им конференция, на която се чака да се гласоподава оставката на водача Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Той разгласи, че ще се отдръпна от управлението, поради неприятните изборни резултати, които подредиха Демократична България едвам на предпоследното 5-то място, малко преди анатемосваните от тях - " ".
Спрях се единствено на последните случаи по тематиката за матрицата на партиите и отхвърлянето на особеното мнение от това на управлението, с цел да не омръзвам с непотребна статистика.

Къде във всичко това виждате либералност?

Срещу матрицата лицемерно приказват от тези партии, само че те на драго сърце си живеят в нея и явно не мислят да излизат от там. За тези партии не са годни красивите, само че единствено пожелателни думи на Волтер: Не съм склонен с това, което казваш, само че до момента в който съм жив ще пазя правото ти да го казваш. Както и, че едно от най-важните човешки права, е правото да бъдеш крив.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР