Нина Добрев безспорно е най-популярната звезда от български произход в

...
Нина Добрев безспорно е най-популярната звезда от български произход в
Коментари Харесай

На гости в дома на Нина Добрев

Нина Добрев несъмнено е най-популярната звезда от български генезис в Холивуд и просто няма по какъв начин да не се интересува от всичко около нея. Тя пък не е от тези, които обичат доста да приказват за персоналния си живот, по тази причина сме прелестно сюрпризирани, че имаме опцията да надникнем в дома й посредством Architectural Digest.
 Мила Кунис, Аштън Кътчър, Architectural Digest и домът на звездната двойка в Бевърли Хилс
На посетители на Мила Кунис и Аштън Кътчър

Малко като плевня, само че не напълно

Както множеството звезди, и Нина прекарва по-голямата част от времето си по самолети и хотелски стаи. Но пандемията я кара да пусне котва за по-дълго от всеки път в дома си в Лос Анджелис .

И точно това се оказва най-подходящото време за промени в него, като актрисата сама запретва ръкави, с цел да реализира стремежи резултат.
 Снимка 548997

Домът на Добрев може да се намира в Холивуд, само че е напълно повлиян от Европа. Тя желае да резервира спомените от детството си в България, както и от годините, които прекарва във Франция.
 Снимка 548996

Шегува се и че чисто по български е решила да спести някой лев като сама се захване с пребоядисване на къщата, вместо да заплаща на майстори.

Но това, че актрисата взема решение да промени горчиченото жълто с матово бяло не значи, че е минималист. Виждаме го по множеството цветни акценти в интериора, които несъмнено му предават достоверен и неповторим тип.
 Снимка 548995

Тя работи с интериорното бюро Charlie Barstein Interiors, а кухнята някак незабелязано се трансформира в неин фокус, най-важното й място в къщата . И фантазията й се реализира - да има кухня, която да наподобява на селска, като в това време е в действителност функционално за прилагане.
 Снимка 548987

И тук се усеща европейското въздействие, тъй като плочките са италиански. Тя залага на такива, които не е належащо непрекъснато да чисти, тъй като има кучета, постоянно има посетители, а един ден желае да има и деца в дома си.
 Снимка 548990

В кухнята е направена и една от най-големите функционални промени - отстранена е цяла стена от къщата, издигната през 1929 година, с цел да стане тя от кухнята на 20-те години на Добрев на кухнята за 30-те й години.
 Снимка 548988

 Снимка 548991

В останалата част от вкъщи си актрисата с български корени прави по-скоро опреснителен, в сравнение с главен ремонт.
 Снимка 548989

 Снимка 548985

И макар че има доста творби на изкуството, закачени по стените, тя е безапелационна, че най си харесва сбирката с подправки , тъй като я кара да се усеща " публично пораснала ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР