Никой няма намерение да кадрува в службите. Министърът на транспорта

...
Никой няма намерение да кадрува в службите. Министърът на транспорта
Коментари Харесай

Лорер: Никой няма намерение да кадрува в службите

Никой няма желание да кадрува в службите. Министърът на превоза показа моето чувство, че на Шипка имаше пробив в сигурността и той би трябвало да бъде обследван, сподели през днешния ден пред Би Ти Ви министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер.

Изказването му беше във връзка коментар на президента Румен Радев от през днешния ден, че на тържествата за 3-ти март, при които със снежни топки бяха замервани министър председателят и ръководителят на Народното събрание, не е имало пробив в сигурността, а пробив в здравия разсъдък.

" Не е работа на министри да дават оценки за работата на службите, изключително когато те са отвън техния сектор. Работата на министрите е да се борят с тежката икономическа и обществена рецесия, да основават условия за резистентен стопански напредък, което всички българи чакат ", добави Румен Радев.

Лорер акцентира, че напрежение сред държавно управление и президента няма, а рецензиите и изразяването на отзиви са нещо обикновено в една демократична страна. Министърът уточни, че държавното управление работи като един тим.

Той разяснява, че войната в Украйна слага цяла Европа пред тестване и е значимо България да е на една позиция с сътрудниците си от Европейски Съюз и НАТО. Той уточни, че при взимането на всички решения акцентът ще е да се подсигуряват отоплението за хората и минималните вреди за бизнеса.

По мотив на бежанската вълна, Даниел Лорер акцентира, че е сюрпризиран, че в България има планини от дарения. Според него България е подготвена за уреждането на статута на украинските бежанци.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР