Никой не иска задължителна ваксинация, въпреки че всички знаем, че

...
Никой не иска задължителна ваксинация, въпреки че всички знаем, че
Коментари Харесай

Кирил Петков: Най-лесният начин да си фалираме икономиката е да не се ваксинираме

Никой не желае наложителна имунизация, макар че всички знаем, че без имунизация има опасности за стопанската система. Аз също съм срещу всичко наложително, само че би трябвало да намерим способи, с цел да подтикваме имунизацията. Най-лесният метод да си банкрутираме стопанската система е да не се имунизираме. Всички - и бизнес, и държавно управление, и институции би трябвало да приказваме, че единственият метод да не затваряме стопанската система е да се имунизираме. Отговорността за имунизирането е споделена сред страната и бизнеса. Заедно би трябвало да помислим по какъв начин да подтикваме имунизацията. С този вид връзка споделяме хрумвания и по този начин съгласно мен ще вземем най-хубавите решения.

Това разгласи на брифинг министърът на стопанската система Кирил Петков след среща с работодателски и браншови организации, на която бяха разисквани въпроси, свързани с нужните финансови ограничения за превъзмогване на социално-икономическата рецесия, подбудена от пандемията от COVID-19, заяви novini.bg.

" Самите служащи не са допускали борда на шефовете във ВМЗ - Сопот. В заводите има загуби за 6 млн. лв. за последните месеци. Това са аргументите да желая оставката на управлението на ВМЗ - Сопот. В тези фабрики работят над 4 хиляди души и те не са удовлетворени от управлението. Ако моите чиновници не са удовлетворени от мое ръководство, аз ще се отдръпва. Надявам се по този начин да реагира и борда на шефовете на ВМЗ - Сопот. Ако това не се случи, ще ги уволня. Имаме доста работа за извършване и съгласно мен не би трябвало да се занимаваме с някакви злободневни тематики, а би трябвало да вършим същинската работа ", безапелационен бе министър Петков.

" Актуализацията е доста значима, тъй като на хората се затварят бизнеси и по този метод ще успеем да дадем обезщетения на тези бизнеси ", приключи Кирил Петков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР