Шеф на къща за гости, наречен Базил Фолти“, поради грубостта

...
Шеф на къща за гости, наречен Базил Фолти“, поради грубостта
Коментари Харесай

Реалният живот Базил Фолти управляваше „абсолютна сметище“ къща за гости с „мухлясали миризми“ и нечисти стаи

Шеф на къща за посетители, наименуван „ Базил Фолти “, заради грубостта си към посетителите, употребява подвеждаща реклама, с цел да твърди, че стаите са „ ужасни “ отговаряха на стандарт от три или четири звезди.

60-годишният Джон Диксън Харт употребява съмнителна информация и фотоси, с цел да сътвори неправилно усещане, че неговата „ безспорна изхвърляне “ на къща за посетители дава отговор на по-висок стандарт. Гостите се оплакаха от миризми на тютюн и " плесенясал ", " опърпани " и нечисти стаи, " оцапани " и " отвратителни " постелки, терзания за сигурността, както и неприветливото държание на Харт, което му завоюва съпоставения с героя от ситкома от 70-те години Базил Фолти - емблематична английска комедийна фигура прочут със своята неучтивост към гостите.

Hull Crown Court изслуша шефа на къщата за посетители от близкия Бевърли, в Източен Йоркшир, че не е имал „ минималните стандарти, изисквани за хигиена, здраве и сигурност, обслужване на клиентите и изцяло показване “ в „ обездушната и запусната “ къща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР