Двойка твърди, че очаква бебе заедно, въпреки факта, че имат

...
Двойка твърди, че очаква бебе заедно, въпреки факта, че имат
Коментари Харесай

Баба, на 63, обявява, че очаква бебе от 26-годишен съпруг - въпреки разликата във възрастта от 37 години

Двойка твърди, че чака бебе дружно, макар обстоятелството, че имат 37-годишна възраст година възрастова разлика, оставяйки някои да се чудят по какъв начин е „ допустимо “.

Шерил, на 63 години, разгласи радостната вест за нея и 26-годишния Коран във видео в TikTok, като озаглави клипа: „ Най-накрая се случва, ние сътворяваме нашето семейство “. Те обясниха, че тяхната сурогатна майка е бременна, демонстрираха позитивния тест, споделиха, че са били на доктор със сурогатната майка и са слушали сърдечния темп на бебето си. Двамата сияеха от уши до уши, до момента в който съобщаваха щастливата вест, показвайки фотосите от сканирането, на което беше подложен техният заместител.

Шерил, която към този момент има седем деца от предходна връзка и 17 внуци, и Коран извършиха благополучен танц, до момента в който посочваха сканирането, невярващи, че ще стават родители дружно, пеейки припеви на „ уу “ и „ О - Скъпа ".

Коранът споделя: „ Нямам самообладание, най-сетне ще създадем нашето малко семейство. Толкова съм благополучен. Ще ставам татко. Най-накрая...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР