Никой, дори и най-яростните ни опоненти, както у нас, така

...
Никой, дори и най-яростните ни опоненти, както у нас, така
Коментари Харесай

Маринов:Вече не могат да ругаят МВР и прокурорите

Никой, даже и най-яростните ни съперници, както у нас, по този начин и отвън страната, към този момент няма да може да си разреши да сочи назидателно с пръст българските правоохранителни органи, да ги ругае или да им вменява възприятие за виновност. Това написа във фейсбук някогашният вътрешен министър Младен Маринов. Така той разяснява новината от Брюксел, че Европейската комисия е разгласила нов мониторингов отчет за Румъния, само че не и за България.

Поздравления за всички сътрудници от Министерство на вътрешните работи, специфичните служби и българската прокуратура, с които през последните 2 години интензивно работихме за действителното отпадане на Механизма за съдействие и инспекция и на мониторинга върху България, продължи някогашният МВР-шеф в кабинета Борисов 3.

Младен Маринов, който е лидер на листата на ГЕРБ-СДС в София област, приканва бъдещите депутати да внимават доста, преди да решат да закриват профилираните съд и прокуратура.

„ Надявам се, че всички български политици, които влязат в идващия парламент, деликатно ще претеглят и помислят върху ролята и смисъла на профилираните съд и прокуратура. Надявам се също, че ще се пазят от прибързани гласувания, които рискуват да навредят на престижа на българската страна “, написа Маринов.

„ Убеден съм, че с общи институционални старания ще преодолеем отрицателните последствия от чистките в системата за сигурност, които прави днешната безконтролна власт, и още веднъж ще възстановим държавническото начало в българските право-охранителни органи “, заключава някогашният МВР-шеф.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР