Николай Киров е новият старши треньор на ЦСКА 1948, с

...
Николай Киров е новият старши треньор на ЦСКА 1948, с
Коментари Харесай

Марица позна: Николай Киров пое ЦСКА 1948

Николай Киров е новият старши треньор на ЦСКА 1948, с което удостовери новината от през вчерашния ден на marica.bg. " Специалистът напусна досегашния си клуб Арда (Кърджали) и одобри предизвикването да застане отпред на „ армейците “, написа формалният уебсайт на алените.

" През идната седмица Киров ще даде първата си публична конференция като ментор на тима, директно преди домакинския дуел от 7-мия кръг на efbet Лига против Ботев (Враца).

Треньор №1 на България за 2020 година идва в аления лагер с упоритост да наложи отбора измежду водачите в страната и да надгради след мощното показване на ЦСКА през миналия сезон в efbet Лига.

46-годишният Николай Киров е потвърдено име в треньорското занятие с голям брой триумфи на родната сцена. Носител на Купата на България с Ботев (Пловдив) от сезон 2016/17. Вдига и Суперкупата на България през същата година с „ жълто-черните “. Класира канарчетата на финала за трофея през 2019 година, който губи от Локомотив Пловдив и по-късно е уволнен от Коматево.

Двете са с изключителна значителност за последователите на Ботев, защото са първи за сегашния век и първи от близо 40 години. Впоследствие воденият от Киров отбор прави и истински възторг в предварителните кръгове на Лига Европа. Така той се подрежда измежду най-реномираните треньори в историята на клуба.

С Арда (Кърджали) през миналото издание на Купата стига до финала, който губи от ЦСКА - София. Като ментор е водил още Марица (Пловдив) и Спартак (Пловдив).

През сегашния сезон под негово управление Арда (Кърджали) взе участие за първи път в историята си в европейските клубни шампионати. Съперник в двете срещи от предварителните кръгове на Лигата на конференциите е израелският Апоел (Беер Шева), а достижението е посрещнато с извънреден възторг от локалната аудитория в Кърджали.

ЦСКА посреща Киров с добре пристигнал и му пожелава здраве и доста победи с младия български състав на „ алените “! ", се споделя още в формалното известие на ЦСКА 1948.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР