Николай Чакалов се превърна в един от култовите участници този

...
Николай Чакалов се превърна в един от култовите участници този
Коментари Харесай

Път на младите: Игри на волята произведе нов Слави Трифоно...

Николай Чакалов се трансформира в един от паметните участници този сезон в " Игри на волята ". В действителния си живот той се оказва също толкоз хладнокръвен, колкото и на арената. Всъщност мотивацията му да взе участие във формата е точно многократните порязвания по пътя, а също и, че по този начин сбъдва своя огромна фантазия.

" Всеки път ме режат, а пък аз съм човек, който в никакъв случай не се отхвърля... Много скърбя, че напуснах Играта единствено няколко седмици след старта, само че може и да е за положително. И уповавам се, един ден да има All Stars ", споделя той пред Vbox и оставя малката врата отворена за ново присъединяване във формата.

26-годишният преподавател по физическо образование и спорт от Славяново, си е извадил много любопитни поучения от присъединяване си в Игрите, една от които е обвързвана с дамите.

" В " Игри на волята " не научих нищо ново за себе си, аз си знам, че съм едно куче, че имам доста постоянна воля. Единствената поука е, че би трябвало да се вардя от живота и от дамите ", споделя той.

  " Моите възпитаници са извънредно горди с мен за присъединяване ми в предаването и не мога да опиша какъв брой фотоси и подписи разпределям дневно - все едно съм Слави Трифонов ", написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР