Николаос Цитиридис отвърна на досадните коментари, които напоследък се засилват

...
Николаос Цитиридис отвърна на досадните коментари, които напоследък се засилват
Коментари Харесай

Цитиридис: Аз ще отслабна, но вие ще си останете тъпи!

Николаос Цитиридис отвърна на досадните мнения, които в последно време се ускоряват по негов адрес, че е надебелял. Водещият от bTV се е засегнал от обидите на злобарите и даже се включи в обществените мрежи, с цел да изрази мнението си по тематиката.

"Последните няколко месеца наддадох доста килограми. Забелязва се и очевидно е доста забавно за множеството хора, тъй като ме срещат непознати по улицата и вместо безконечното "Здрасти, Слави ", слушам от ден на ден "копеле, онлайн си доста по-дебел ". От изцяло непознати това са първите думи. Понякога го споделят на мен, от време на време зад тила ми, само че въпреки всичко ги слушам.

Тъпо ще е да кажа, че не ми дреме за тия мнения, въпреки всичко пиша цел статус за това, но в действителност не е за дебелината ми. Искам да кажа на тез елементарни хора, че аз ще отслабна, ще стана баси пичето, ще съм на върха на славата, кариерата, живота и на който различен връх желая, ще се пека на яхти с жена до мен, която вие в никакъв случай няма да имате, ще пръсна панаира като цяло, а вие, драги коментатори, ще останете посредствени, тъпи, несполучливи, живеещи нещастно, разяснявайки паласки на телевизионни водещи.

Щото няма нищо по-деструктивно от намесата в непознат живот без даже да си почукал, с цел да влезеш в него. Септември с плочки, с цел да ви ги ударя в главата. хубаво лято на всички дебели, слаби, високи, ниски, гейове, лесбийки, късокраки викинги и руси китайци. На другите - да пукнете от горещина! ", изля гнева си водещият във Facebook.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР