Никога няма да управляваме, нито ще участваме в управление с

...
Никога няма да управляваме, нито ще участваме в управление с
Коментари Харесай

Мая Манолова: Никога няма да управляваме с ГЕРБ, ДПС и техните патерици

Никога няма да управляваме, нито ще участваме в ръководство с ГЕРБ, Движение за права и свободи и техните патерици. Те са признакът на едноличния подмолен модел. Обявявам цялостна готовност на „ Изправи се! Мутри вън! “. Днес е началото на края на модела на чекмеджето и началото на нашия проект за незабавна поддръжка на елементарните хора в България. Пред скоби в този проект са елементарните хора на България и техните приходи.

Това съобщи през днешния ден Мая Манолова по време на откриването на акцията на коалиция „ Изправи се! Мутри вън! “, част от която е „ Изправи се.БГ “.

Ще подсигуряваме, че 30 милиарда лева, които ще дойдат в България от Европа от Фонда за възобновяване и резистентност, ще стигнат до елементарните хора и до бизнеса. Ако до момента парите следваха Борисов, в този момент парите ще следват елементарните хора, безапелационна бе Манолова и добави, че в листите на обединението са тъкмо такива хора, които тя назова „ гръбнакът на България “.

Над 400 скромни, честни, само че способни и вдъхновяващи българи. Това са лекари, учители, икономисти, финансисти, инженери, спортисти, хора в COVID-отделенията, в правосъдните зали, на сцената, по спортните терени и игрища, сподели още тя.
Битката не е сред леви и десни, сред партийни и безпартийни. Битката е на елементарните хора против невероятните пари, циничната безочливост, голямата беднотия и неправда, съобщи Манолова.

Протестите от лятото и от есента от през днешния ден към този момент са бюлетини. Нека гневът от митингите се излее в изборните урни! Алтернатива има! Алтернативата е с номер 18!, сподели тя.

Манолова се обърна към Демократична България и „ ИТН “. Мобилизирайте се, ние не сме съперници, ние сме съдружници и имаме общ съперник – едноличния модел на Бойко Борисов, сподели тя.

За претендентите в листите Манолова уточни, че са гражданските деятели с локални дела – за чист въздух, против изсичането на горите, против инсталациите за изгаряне на отпадък, против източването на язовирите, против корупцията, в отбрана на хората оставени без заплати от работодателите си, хора, които стоят зад миньорите в Стара Загора, в Бобов дол и в мината в Оброчище. Хора, които поддържат и са част от митингите на водачите в градския превоз, добави Манолова.

Николай Хаджигенов, че би трябвало да стартираме да градим страната от нула и изрече отчаяние, че този път изпратените служители на реда са по-малко, „ в сравнение с сме привикнали “.

Ако видиш връх, изкачи го. Ако няма връх, ти стани връх и го изкачи, цитира режисьорът Максим Генчев, който е лидер на листата в Кърджали. Той е създател на филмите за Христо Ботев и Васил Левски.

Ние ще стартираме една положителна акция, ще чуем елементарните хора и ще ги подкрепим, съобщи Станимир Бояджиев, който е най-младият лидер на листа, на 26 години, в Русе.

Водачите на листите бяха показани от Никола Вапцаров, който е представител на Инициативен комитет против презастрояването в столичния квартал Лозенец и беше ръководител на Инициативния комитет в поддръжка на Мая Манолова за претендент за кмет на София.

Манолова, Арман Бабикян и Николай Хаджигенов са водачи на листите в 23 МИР, 24 МИР и 25 МИР в столицата.

Във Варна лидер на листата е ръководителят на „ Движение 21 “ Татяна Дончева.

В Бургас лидер на листата е Живко Табаков - общински консултант и ръководител на Комисията по туризъм в Общински съвет Бургас.

Инженер Стоянка Кескинова води листата в Добрич. Водач на листата в Габрово е Пепа Сомлева от „ Будно Габрово “.

Максим Генчев, режисьорът на филмите за Васил Левски и Христо Ботев, е лидер на листата в Кърджали.

34-годишната лекарка Галина Таваличка от COVID-отделението води листата в Кюстендил.

Олимпийският първенец по битка Георги Мърков поведе листата в Пазарджик.

Водач на листата в Перник е 29-годишната Сузана Теофилова със личен онлайн бизнес.

IT предприемачът Юлиян Ненчев на 35 години поведе листата в Плевен.

Николай Хаджигенов води и листата в Пловдив град. Втората листа, която Манолова води, е в Стара Загора.

Най-младият лидер на листа е в Русе на 26 години - Станимир Бояджиев, ръководител на Студентския съвет в Русенския университет.

Адвокат Иво Велчевски е лидер на листата в Силистра. Водач на листата в Ямбол е зам.-кметът на Община Тунджа Станчо Ставрев.

В Благоевград лидер на листата е ръководителят на Движение България на жителите Димитър Делчев. Във Видин лидер на листата е ръководителят на Гражданско придвижване „ Будно Габрово “.

Финансистът и икономист Юлиан Войнов е лидер на листата във Велико Търново, сподели още Никола Вапцаров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР