Изпадналият в немилост бивш шеф на Испанската футболна федерация (RFEF)

...
Изпадналият в немилост бивш шеф на Испанската футболна федерация (RFEF)
Коментари Харесай

Испанският съд потвърди, че бившият футболен шеф Рубиалес ще бъде изправен пред съда за целувка на Световното първенство, принуда

Изпадналият в недружелюбност някогашен началник на Испанската футболна федерация (RFEF) Луис Рубиалес ще бъде изправен пред съда за насилствената му целувка по устните на победителката от Световното състезание за дами Джени Ермосо, реши испански арбитър от Върховния съд в сряда.

„ (Рубиалес ще бъде съден) за целувката без единодушие на играчката на испанския народен тим Дженифър Ермосо в края на финала на Световното състезание в Сидни на 20 август (2023 г.) и за последвалата насила, упражнена, с цел да я накара да каже обществено, че е било по взаимно единодушие “, се споделя в изказване на съда, очертаващо обвиняванията.

Процесът ще се организира в Audiencia Nacional, мадридски съд, отговарящ за комплицирани каузи, на дата, която към момента не е избрана, сподели арбитър Франсиско де Хорхе в правосъдния документ.

Общественото обвиняване е поискало присъда от две години и половина затвор за Луис Рубиалес - една година за полово посягане и 18 месеца за насила.

Прокуратурата също е като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР