Президентът Байдън отхвърли проучванията, показващи, че избирателите не одобряват неговото

...
Президентът Байдън отхвърли проучванията, показващи, че избирателите не одобряват неговото
Коментари Харесай

Байдън отхвърли ниското доверие на потребителите в икономиката: „Вече го обърнахме“

Президентът Байдън отхвърли изследванията, показващи, че гласоподавателите не утвърждават неговото ръководство на стопанската система и имат вяра повече на някогашния президент Тръмп брой в сряда.

„ Вече го обърнахме “, настоя Байдън, запитан от водещата на CNN Ерин Бърнет за ниското доверие на потребителите по отношение на стопанската система, в това число възходящите жилищни разноски, действителните приходи поправена за намаляващата инфлация и слабия стопански напредък, откогато Байдън встъпи в служба.

Байдън цитира изследване, което демонстрира, че американците „ мислят, че нацията им не е в добра форма, само че те персонално са в добра форма “, преди да твърди, „ Данните от социологическите изследвания са били неверни от самото начало “.

Касиер оказва помощ на клиент на касата в магазин за хранителни артикули Harmons в Солт Лейк Сити, Юта, Съединени американски щати, в четвъртък, 21 октомври 2021 година Завишени цени за съществени продукти в питателните магазини е непрекъснат проблем на фона на президентството на Байдън....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР