Ние уважаваме закона Магнитски и нямаме претенции към него. Внимателно

...
Ние уважаваме закона Магнитски и нямаме претенции към него. Внимателно
Коментари Харесай

Тома Биков: Отворени сме да видим доказателствата за списъка Магнитски

Ние почитаме закона " Магнитски " и нямаме искания към него. Внимателно проучваме сигнала, който се дава. Очакваме от сътрудниците и партньорските служби да дават нужните доказателства, тъй като в продължение на две години на практика нямаме присъединяване нито в ръководството, нито у контрола над някакви институции. Това сподели в студиото на " Панорама " Тома Биков от ГЕРБ-СДС в отговор на въпрос за обновения лист със глобени по закона " Магнитски " български жители, в който е включен и Владислав Горанов - някогашен финансов министър.

" Отворени сме да забележим какви са доказателствата. Трябва да бъдат предоставени доказателства, и освен за господин Горанов, а за всички в този лист, тъй като това е работа на правосъдната система ", акцентира той.

При нас отговорността е лична, съобщи още Биков и добави, че ГЕРБ няма по какъв начин да реагира като партия и да даде противоположен сигнал, откакто Владислав Горанов не е нито народен представител, нито министър.

" Ние нямаме проблем да кажем, че някой е сбъркал, и това е повода толкоз дълго време да поддържаме добра кондиция и да сме първа политическа мощ. Присъда на ГЕРБ може да издава само българският гласоподавател ", безапелационен беше той.

Предизборната акция на ГЕРБ няма да мине под знака " Магнитски ", а " под знака на провокациите, които към този момент няколко пъти не сме в положение да откликнем съответно ".

Какво още сподели депутатът от ГЕРБ-СДС вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР