Ние твърдим с основание, че санкциите, които бяха наложени по

...
Ние твърдим с основание, че санкциите, които бяха наложени по
Коментари Харесай

Ихлан Кючюк: Д-р Доган е получил огромно признание от САЩ като стабилизиращ политически фактор

Ние твърдим с съображение, че глобите, които бяха наложени по закона „ Магнитски “ на Делян Пеевски и съществуващият български „ черен лист “, са изцяло несъстоятелни, Това съобщи пред бТВ Илхан Кючюк, евродепутат от Движение за права и свободи и съпредседател на АЛДЕ.

„ На първо място това излезе от редицата писмени отговори на българското държавно управление, в които се споделя, че Делян Пеевски не се е занимавал с паспорти, не е купувал и не е продавал българско поданство “, изясни Кючюк.

„ Второто неуместно обвиняване беше, че Делян Пеевски по време на своята политическа кариера като депутат от Движение за права и свободи, се е занимавал с политическа поддръжка. По формулировка политическите сили оказват политическа поддръжка “, сподели още той.

Въпреки несъгласието със глобите и констатациите на Министерството на финансите, Кючюк е безапелационен, че Съединени американски щати са стратегически сътрудник.

„ Съединени американски щати са наш стратегически сътрудник, Движение за права и свободи е платило висока цена още от времето на комунизма, доктор Ахмед Доган е получил голямо самопризнание от Департамента на Съединени американски щати, че е стабилизиращ фактор освен в българския политически живот, само че и на Балканите “, означи той.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР