Лидерите на три европейски държави - Норвегия, Испания и Ирландия

...
Лидерите на три европейски държави - Норвегия, Испания и Ирландия
Коментари Харесай

Палестинците приветстват обещанието на нациите от ЕС за държавност, докато Израел удря Газа, убивайки майка и нейното неродено дете

Лидерите на три европейски страни - Норвегия, Испания и Ирландия - оповестиха в сряда, че ще признаят публично палестинска страна на май 28. Този ход има за цел да окаже напън върху Израел да одобри политически развой за преустановяване на войната му с Хамас в линията Газа.

Израел реагира яростно на решението, наричайки го „ изкривена стъпка “ и отзовавайки своите посланици към трите страни. Външният министър на еврейската страна Израел Кац сподели, че е извикал посланиците на трите страни в Израел и че ще им бъде показано ужасяващо видео на отвличането на пет дами заложници от Хамас по време на терористичната офанзива на 7 октомври, която провокира продължаваща война.

Прокурорът на ICC желае заповеди за арест на Нетаняху, водачите на Хамас

Видеото, оповестено от Форума на фамилиите на заложниците с позволение на фамилиите на отвлечените, е записано от бойци на Хамас, носещи камери на тялото, до момента в който отвличат дамите, за които към момента се счита, че са държани в плен в Газа.

U...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР