Ние подкрепяме всички наши министри, включително Стефан Янев. Важното е,

...
Ние подкрепяме всички наши министри, включително Стефан Янев. Важното е,
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Подкрепяме Стефан Янев

" Ние поддържаме всички наши министри, в това число Стефан Янев. Важното е, че взехме обща декларация за спора сред русия и Украйна ", това сподели в " Офанзива “ Настимир Ананиев, народен представител от " Продължаваме промяната ".

" Имаме детайлно съдружно съглашение, знаят се всички министри от коя политическа мощ са. Стефан Янев е препоръчан от " Продължаваме промяната ". Ние би трябвало да покажем една консолидация, държавническо мислене в такива рецесии. Не съм чул някой от съдружните сътрудници да му е желал оставката ", означи Ананиев.

Според него настояването на оставка от съдружен сътрудник би раздрусало обединеното ръководство.

Настимир Ананиев не е сюрпризиран от декларацията на Българска социалистическа партия по отношение на нахлуването на Русия в Украйна. за него от цяла България е даден безапелационен знак, че осъждаме тази експанзия.

" Може да се чака бежанска вълна, ние би трябвало да осигурим опция на нашите хора в Украйна да дойдат у нас и в случай че желаят да се заселят тук ", сподели още Ананиев.

По въпросите за новия бюджет депутатът от " Продължаваме промяната " счита, че не влизаме в дългова серпантина. той означи, че средствата ще се употребяват за вложения в производства и стимулиране на стопанска система, което е ориентирано към възвръщаемост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР