Ние живеем в особен вид война. Враговете на християнството и

...
Ние живеем в особен вид война. Враговете на християнството и
Коментари Харесай

Джендърът и елитите

Ние живеем в необикновен тип война. Враговете на християнството и християнската просвета крадат нашите деца посредством хедонистична наложителна сексуализация в детските градини и учебните заведения, благодарение на страната. Това, което беше считано за содомия, перверзия и смъртен грях, думи, които към този момент не ни е позволено да използваме, в този момент се преподава на нашите деца в детските градини и учебните заведения.

Джендър идеологията е продължение на половата гражданска война, това е идеология, която сега ръководи половата гражданска война. Това има явна цел, тъй като всичко води към разрушаването на фамилията, до понижаване на популацията, а това е значима цел на елитите на този свят – да има по-малко хора на планетата. Човешките маси са опасност за могъщите и мощните, те им лишават опциите и ги вършат слаби. Ако нямаме семейство, ние нямаме еднаквост. Унищожава се идентичността, която е дадена на човешките същества, и която нормално се построява от три детайла: 1) вяра, 2) нация и 3) семейство. Мъчениците са умирали поради вярата си, и това е нашата еднаквост, от която не можем да се откажем.

А в този момент има развой, при който идентичността на всички тези равнища се унищожава. Това е желание, има хора, които го организират, това е гражданска война от горната страна надолу, няма всеобщо придвижване, което да споделя: „ Ние имаме потребност от хомосексуални бракове, желаеме закони, които да ни разрешават да сменяме пола си “. Хората, които организират това, знаят какво вършат. Те не са глупави, те имат дълготрайни тактики.
Уницеф е напълно „ за “ разбираемото полово образование, тъй че спрете да купувате техните прелестни коледни картички, всички под-организации на Организация на обединените нации са „ за “ това, СЗО даже промени стандартите за сексуалността, нали по този начин? Недейте да се заблуждавате, всичко това се показва като човечност и угриженост за децата. Политиката на Организация на обединените нации за правата на детето няма друга цел, с изключение на разделянето от родителите му, от престижа им. Ето това се пробват да реализират.

(Из изявление на конференция в Мадрид, превод „ Гласове “)
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР