За извънредното заседание на парламента относно размера на пенсиите, за

...
За извънредното заседание на парламента относно размера на пенсиите, за
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: ПП и ДБ са поредното лице на измамата

За изключителното съвещание на Народното събрание по отношение на размера на пенсиите, за злополуката с Кирил Петков до Аксаково и записите с милиони кеш за изборите през 2023г. Tribune.bg беседва с депутата от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.


Г-н Балабанов, стават странни неща - асфалтира се пътен сектор, където кола на НСО с водача на Политическа партия Кирил Петков умъртви човек, а брачната половинка му е в тежко положение в болница, излизат записи с милиони кеш за предизборна акция, вашият коментар?

Политическа партия и Демократична България са следващото лице на измамата. Примерите са толкоз доста - като стартираме от предлагането на кодовете на машините за операция на изборите, минем през всички неистини, които сътвориха за последните две години и стигнем до противозаконния кеш. Да прибавим и използването на пълномощия, с които надвишават въздействието си в страната, както и това, което се случи в честен проект за злополуката с Кирил Петков. Не знам какво още би трябвало да се случи, с цел да разберем, че тези хора са друго място, само че не и за Народното събрание.

Борисов прадложи през днешния ден бъдещите депутати да се захванат с промени в Наказателния кодекс?!

О, да, за правораздавателните институции, които доста от дълго време трябваше да са се самосезирали. Един път дамаджана за вода, повторно, на третия път стомната се чупи и хората остават излъгани, а шепа измамници остават в политиката.

Социолози им дават четвърто място на изборите?!

Аз нямам доверие към този момент, че някой човек би дал своя вот за тях, само че ще забележим на 9-ти юни.

А има ли смисъл през днешния ден Народното събрание отново да дискутира пенсиите?

Никакъв смисъл няма днешното съвещание на Народното събрание. Решението е взето през Министерския съвет, Национален осигурителен институт са се произнесли, а ПП-ДБ желаят да употребяват трибуната единствено и само за предизборна цел. Ще гледаме да прекратим това желание, с цел да си вършим и ние, и вие работата.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР