Иван МихайловЯвно съдебната реформа“, с която прокопиевците и техните проксита

...
Иван МихайловЯвно съдебната реформа“, с която прокопиевците и техните проксита
Коментари Харесай

Моля, не продължавайте промяната! Излезе ни много солена!

Иван Михайлов

Явно „ правосъдната промяна “, с която прокопиевците и техните проксита ни надуха главите в продължение на 10 години, се е състояла без да разберем. Тихомълком. Иначе няма друго пояснение по какъв начин след три години кавги, корупция, кеш, пудели, парапети, афери и откровени измами босовете на ППДБ са безусловно недосегаеми за прокуратурата, Министерство на вътрешните работи и следствието.

Над тях е „ обтегнат чадър “, дори не „ чадър “, напряко шатра с големи размери. Нито Кирил Петков, нито Асен Василев, Лена, Христо Иванов, Атанас Атанасов и поддържащата ги натрупа са помирисали даже коридорите на прокуратурата. Да не приказваме за друго. А към този момент се натрупа „ джакпот “ от закононарушения към мошениците от „ смяната “ и подклисарите им от Демократична България.

Да напомним единствено с няколко щриха защо иде тирада.

Кирил Петков подписва подправена декларация за българско поданство в качеството му на министър на стопанската система. Измамата е доказана от Конституционния съд. Нищо. Имаше сякаш някаква следствие, което бе прекъснато.

Сега се разбра, че той и фамозната Лена са фалшифицирали подписи и документи на Сдружение „ Да запазим Корал “, подали са погрешни заявления в Агенция по вписванията, с цел да може Киро да стане длъжностен министър. Престъпление, което съгласно Наказателен кодекс се санкционира от три до пет години затвор. Измама.

Нищо. Ни стон, ни вопъл от прокуратурата.

Да напомним, че още преди да стане министър в кабинета на Румен Радев, същият Петков, наименуван от съпартийка Просто Киро, изискал от Българска народна банка да смени управата на ББР. Абсолютно нелегално.

Смяната на шефовете на ББР се постанова незабавно, назначават някакъв изпъден от други банки като некадърник-Цанко Арабаджиев, който незабавно пуска 14 000 лв. на адвокатската фирма на Лена и Никола Минчев. Чак в този момент, след три години, АДФИ свенливо изпрати смъртоносен отчет на прокуратурата за безобразията и далаверите на Цанко, сниман да носи бебешката количка на детето на Лена. Ще носи, я. И нея ще носи на ръце в случай че би трябвало, за тази дебела заплата в банката. В отчета несъмнено е и скандалният контракт с адвокатската фирма на Бориславова.

От прокуратурата нито стон, нито вопъл.

Правителството на Кирил Петков подписа скандалният контракт с „ Джемкорп “, избран от ДАНС като опасност за националната сигурност, пратени материали на прокуратурата. Останали в някое чекмедже.

Оръжейните доставки за Украйна от Петков и сие през медиатори, скандални корупционни схеми и оскъпяване на доставките с комисионни. Нула.

Тройно по-скъпите доставки на газ, отново с медиатори и отново от „ Газпром “, милиони левове загуби за България. Нула. Никой не мъцва.

Абсолютно противозаконния арест на водача на опозицията Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова. Нареден от Бойко Рашков, в нарушаване на най-малко 20 члена и параграфи на Наказателния и Наказателно-процесуалния кодекс. Имаше следствие против двамата хасковски полицаи Венцислав Кирчев и заместника му Дулев, шефове тогава на Националната полиция, поради този скандал, само че резултати няма. И това следствие най-вероятно тихомълком е прекъснато.

Проверката против Бойко Рашков в КПКОНПИ за несъотвествие в заявените парцели и пари и действителните му приходи на държавен чиновник. Три години това е най-стриктно защитаваната загадка в страната. Тишина.

Опита на Кирил Петков, тогава министър председател на страната, да купи депутати от Има Такъв Народ, документирано от Радостин Василев и други народни представители от партията на Слави Трифонов. Класическа корупция. Но.. нищо.

Скандалът „ Нексо “, в който стана ясно, че чиновници на компанията са дарявали по 20 000 лв. от заплати, за предизборната акция на Демократична България. Именно тази скица разказва Лена Бориславова в първия запис от абсурда „ Кешгейт “. Черни пари от „ кеша “ се изпират по тази система.

Разследването за „ Нексо “ бе скоропостижно прекъснато, без да бъде най-малко привикано на диалог едно от основните настоящи лица-Настимир Ананиев от Политическа партия.

Скандалният запис от съвещанието на „ смяната “, публикуван от Руди Гела, в което Киро и Кокорчо изясняват,че са правили „ ала-бала “ с машините за вота и с президента и по какъв начин ще овладеят цялата страна, макар, че имат едвам 30-ина депутати.

„ Ала-балата “ бе предшествана от различен скандал с машините, отново с Киро. На депутати от Българска социалистическа партия той бе предложил да им даде „ кода на машините “, без да има право да го има. И това мина и отпътува.

Най-голямата корупционна скица в страната- “дерогацията “ на Асен Василев с петрола на „ Лукойл “, с която България изпълни гушите на Путин и режима в Русия с милиарди левове. Нито стон, нито вопъл откъм прокуратурата. Явно са заети с други, по-важни неща.

Скандалът с машините преди първия тур на локалните избори предходната есен, когато прислужникът на ППДБ „ корифея “ Божанов-зам.-министъра Стойнов снима кода на машините в неразрешена среда и провокира същинска политическа стихия. Покрай него стана ясно, че министърът на електронното ръководство Йоловски е бил заплашван от Кирил Петков и Божидар Божанов, да даде без публични поръчки на техни компании контракти за над 60 милиона лв.. Това в случай че не е корупция, не знам кое е?

Йоловски, който по-късно върви с защита и на фамилията му, разказва всичко сходно в показанията си пред прокуратурата и антикорупционната комисия. Но държавното обвиняване, към този момент половин година, не е намерило време да разпита Кирил Петков и Божанов.

Мегаскандалът „ Пуделгейт “ контрабандисти-мафиоти, хора на Паскал и Васил Божков-Черепа, командват Министерство на вътрешните работи, пият на маси с Рашков, вървят в дома му с 12-те тоалетни, с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Коцев-часовникаря, кадруват в митниците и влизат в Министерство на финансите при Асен Василев като вкъщи си.

Според сигнали до прокуратурата за назначението на техен човек за началник на полицията ортаците на Паскал са платили „ кеш “ на Рашков половин милион лв..

Нито Асен Василев-Кокорчо, нито Рашков са викани на разпит, дори на кафе не са ги канили в постройката на Съдебната палата. Недосегаемите.

Военна прокуратура спи още зимен сън, блажено и безгрижно неглижирайки абсурда с партийния началник Атанас Атанасов-Гнома, който привиква офицери от Военното разузнаване и им дава обещание постове и напредък в кариерата, в случай че му „ снасят “ информация и му вършат опорки. Вие представяте ли си това да се беше случило в Германия, Англия, Франция, Съединени американски щати? Каква стихия щеше да се развихри и какъв брой глави щяха да хвръкнат?

Ами „ Чаталджагейт “ на Кокорчо и Лорер, класическа машинация и пране на пари? Нищоооо.

За да се стигне до „ Кешгейт “-отново класическа скица за пране на черни пари, напън върху бизнеса и обслужване на олигарси и мафията, против които сякаш тези от „ смяната “ пристигнаха да се борят.

Благодарение на „ Недосегаемите “ и тяхното ръководство България се срина, затъна в заеми, изпусна парите от Плана за възобновяване и влизане в еврозоната. Крах на задграничните вложения, висока инфлация и буксуваща стопанска система. Защо тези мошеници са недосегаеми? И никой не смее да ги пипне с пръст? Кой ги пази и ги предизвиква да нарушават закона и да ни се подиграват?

Моля ви, не продължавайте смяната! Излезе ни доста солена и скъпа!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР