Ние, експертите по международна и национална сигурност, както и ние

...
Ние, експертите по международна и национална сигурност, както и ние
Коментари Харесай

Полк. Борачев: Нормално е Русия да е притеснена от присъствието на НАТО в България

" Ние, специалистите по интернационална и национална сигурност, както и ние от Обединение за независимост и правдивост на Отечеството, одобряваме отговорите на Захариева и Борисов във връзка съветските изказвания, че в България се ускорява наличието на НАТО, като извънредно несъответстващи ".

Това съобщи в ефира на " Делници " по телевизия " Евроком " полк. инж. Чавдар Борачев - ръководител на Асоциацията на военните разузнавачи.

" Безпокойството на Руската страна е напълно разумно и обикновено. Ние имаме сходно безпокойствие не от през вчерашния ден и оня ден, а от месеци и години ", добави още той.

Експертът по национална и интернационална сигурност е безапелационен, че увеличената интензивност на НАТО в Черноморския район няма по какъв начин да не провокира безпокойствие.

Военният шпионин още изрази своето безпокойствие във връзка създалия се център на НАТО във Варна, като уточни, че той се е основал " тихомълком ".

" Той беше наименуван за простолюдието Елементарно-логистичен център, което на боен език ние го превеждаме като Преден команден пункт при едни бъдещи военни дейности ", разяснява Борачев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР