Софийската районна прокуратура потвърди пред , че олимпийският медалист Кирил

...
Софийската районна прокуратура потвърди пред , че олимпийският медалист Кирил
Коментари Харесай

Български олимпийски медалист с обвинение за закана за убийство

Софийската районна прокуратура удостовери пред, че олимпийският медалист Кирил Терзиев е с наложена мярка за неотклонение " подписка ". Той е упрекнат в закана за ликвидиране.

Припомняме, че в ефира на " Здравей, България " плеймейтката Светлана Гущерова описа, че е била ударена от бившия шампион по битка и олимпийски медалист Кирил Терзиев пред очите на децата ѝ. По нейните думи той е счупил предните ѝ зъби и откъснал част от косата ѝ през прозореца на колата.

Сигналът е подаден на 3 юни в полицията. Първоначално Терзиев е бил разгласен за общодържавно търсене, само че в през днешния ден самичък се е явил в столичното 4-о районно ръководство.



Иззети са записи от камери за видеонаблюдение, управляващите търсят очевидци на случката. Предстои правенето на експертизи и провеждането на разпити. Разследването по закон е два месеца, само че може да бъде удължено.

Според източници на NOVA от следствието експертизата е открила, че има засягане на фасетите на 36-годишната жена, само че няма избити зъби.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР