Експлозия, достатъчно голяма, за да разтърси сграда“ е избухнала в

...
Експлозия, достатъчно голяма, за да разтърси сграда“ е избухнала в
Коментари Харесай

Експлозия в Плимут: „Огромен взрив“ в центъра на града предизвиква спешно привличане на пожарникарски екипи

Експлозия, задоволително огромна, с цел да „ раздруса постройка “ е избухнала в центъра на град Плимут във вторник следобяд.

Жителите оповестиха, че са чули " мощен гърмеж " в региона. Службите за незабавна помощ се втурнаха към станцията на Millbay Road, покрай Plymouth Pavillions, малко преди 14:30. Полицията сложи кордон на кръстовището сред B3240 и Union Street и затвори B3240 за придвижване, до момента в който чака чиновниците на National Grid да дойдат.

Полицията на Девън и Корнуол, че National Grid сега е на мястото и кордоните са отстранени. Един свидетел заяви, че е чул „ мощен гърмеж “, за който се твърди, че е „ задоволително мощен, с цел да раздруса постройката и да накара зареждането ни да трепти за миг, а защитният газ на постройките е изключил целия ни газ “.

Пожарно-спасителната работа на Девън и Съмърсет сподели, че един екип от Грийнбанк се е втурнал към мястото на „ дребната детонация “, оповестява PlymouthLive. Говорител на противопожарната работа сподели: „ Бяхме потърсени в 14:26 д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР