Жена, която намушка смъртоносно 3-годишно момче, седящо в количка за

...
Жена, която намушка смъртоносно 3-годишно момче, седящо в количка за
Коментари Харесай

Жена намушка смъртоносно 3-годишно дете за секунди, след като проследи семейството от магазина, казва полицията

Жена, която намушка смъртоносно 3-годишно момче, седящо в количка за хранителни артикули пред супермаркет, атакува него и майка му в по-малко от пет секунди преди да се отдалечи, сподели полицията.

Полицията сподели, че очевидци наоколо не са имали време да спрат намушкането, което следователите считат, че е инцидентно.

Полицаи арестуваха 32-годишната Бионка Елис от Кливланд, до момента в който тя излизаше от паркинга с кухненски нож в ръка в понеделник, сподели полицията. Тя беше упрекната в тежко ликвидиране и беше арестувана против гаранция от 1 милион $.

Полицейска видеокамера и камера за тяло демонстрират инцидентен наблюдаващ, който насочва полицията към Елис след намушкането. Полицаите й подредиха да легне на земята и й сложиха белезници без никаква опозиция, като ножът лежеше до нея.

Елис беше в магазина за хранителни артикули Giant Eagle в предградието на Кливланд Норт Олмстед, когато видя момчето и майка му покрай предната част и ги последва на паркинга, сподели сержант. Мат Бек, д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР