Нидерландският премиер Марк Рюте получи допълнителна охрана поради опасения, че

...
Нидерландският премиер Марк Рюте получи допълнителна охрана поради опасения, че
Коментари Харесай

Нидерландският премиер Марк Рюте е под заплаха от мароканска наркобанда

Нидерландският министър председател Марк Рюте получи спомагателна защита заради опасения, че може да бъде обект на офанзива или похищение от незаконна мароканско-нидерландска тайфа, оповестяват локални медии.

Заплахата идва след убийството на видния холандски публицист Петер де Врийс, който беше прочут с следствията си на незаконния под земята свят в Нидерландия. Убийството му през юли зашемети страната, където насилието с оръжие е необичайност, макар че убийствата, свързани с проведената престъпност, стават все по-чести през последните години.

Рюте сподели пред публицисти, че няма да разяснява информацията. ``Безопасността и отбраната са въпроси, които в никакъв случай не би трябвало да се разискват публично``, сподели той. Няма коментар нито от нидерландскияте прокурори, нито от органите за сигурност, оповестява Би Би Си.

Премиерът обича да кара велосипед и постоянно се придвижва по този метод с малко или никаква защита. Според вестник Telegraaf Рюте е предпазен с " забележими и невидими ограничения ", откогато наблюдаващите са били видяни към него. В незаконния свят наблюдаващите са хора, които събират разследваща информация в подготовка за незаконно действие като нахлуване или похищение. Смята се, че са доближени до мароканско-нидерландски наркобос, който сега чака присъда за ликвидиране и трафик на опиати. 

Според полицията, убийството на журналиста Петер де Врийс е било поръчано от ``най-опасния нарушител в страната``, а точно мароканско-нидерландският необут РидуанТахи. Де Врийс доста пъти е заявявал, че е в " черния лист " на водача на незаконния картел " Ангелите на гибелта ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР