НФСБ регистрира заедно с БНДС Целокупна България“ и БДС-Радикали коалиция

...
НФСБ регистрира заедно с БНДС Целокупна България“ и БДС-Радикали коалиция
Коментари Харесай

„Патриотичен фронт“ се завръща, само че в променен състав

НФСБ записва дружно с БНДС „ Целокупна България “ и БДС-Радикали коалиция „ Патриотичен фронт “, с която отиват дружно на изборите през ноември. Това е обединяване, което към този момент има наличие в българската политика и е печелило доверието на българските гласоподаватели, считат от партията на Валери Симеонов.

Зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев, Георги Вълчев ( " Целокупна България " ) и Цветан Манчев (БДС-Радикали) внесоха вчера в ЦИК документите и подписите на патриотичната коалиция.

„ Ние дружно – НФСБ и " Целокупна България ", сме измежду учредителите на обединяването „ Патриотичен фронт “ през 2014 година и се усещаме морално виновни това обединяване да продължи “, уточни след регистрацията Борис Ячев. „ На фона на декларираното предпочитание на останалите патриотични обединения да се явят раздробено, поотделно, ние считаме, че единствено обединяването на патриотичните сили е гаранция, че те могат да бъдат показани в Народното събрание. Създаваме тази коалиция за тези избори, само че с взор към бъдещето – имаме вяра, че и след 14 ноември желанието за обединяване на патриотичните партии ще продължи “, акцентира Борис Ячев.

„ Вярваме, че нашите почитатели, че българските гласоподаватели ще поддържат патриотичната идея “, добави Георги Вълчев.

По думите на Цветан Манчев претендентите на „ Патриотичен фронт “ ще бъдат достойните претенденти, тъй като " носят у себе си най-важното – любовта към България “.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР