Независимият трибунал на Международната федерация по тенис (ITF) оправда украинката

...
Независимият трибунал на Международната федерация по тенис (ITF) оправда украинката
Коментари Харесай

Оправдана! Проблемите за Даяна дошли след хапче за потентност и секс

 Независимият арбитражен съд на Международната федерация по тенис (ITF) оправда украинката Даяна Ястремска. Тя беше отстранена от надпревари по обвиняване в приложимост на неразрешени субстанции.

Трибуналът призна обясненията на тенисистката, че веществата са попаднали в организма ѝ след съкровен контакт с някогашния другар на Ястремска. Тя може да се върне неотложно на корта.

20-годишната спортистка бе осъдена през януари, откакто Международната антидопингова организация (УАДА) откри неразрешена субстанция в нейна извънсъстезателна проба от урина.

" Разбрах за решението на трибунала, който реши, че позитивният допинг тест е вследствие на външно замърсяване, а не по моя виновност. Много претърпях в последните шест месеца, беше ми мъчно да се оправям с отрицателните мнения по мой адрес. Благодаря за поддръжката на фамилията, юристите и моя сътрудник, както и на почитателите. С неспокойствие очаквам да се върна към моята пристрастеност – тениса “, написа Ястремска в Туитър. 

Даяна завоюва, откакто тя и юристите й обясниха, че допингът е попаднал в тялото й след полов контакт с някогашния й другар. Той употребявал неразрешеното лекарство заради проблеми с потентността. Като цяло хапчето се приема за повишение равнището на тестостерон в организма.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР