Незаконната автогара около храм-паметника Александър Невски влезе в дневния ред

...
Незаконната автогара около храм-паметника Александър Невски влезе в дневния ред
Коментари Харесай

Незаконната автогара около Александър Невски влезе в СОС

Незаконната автогара към храм-паметника " Александър Невски " влезе в дневния ред на първото съвещание от новия политически сезон на СОС, което ще се организира на 14 септември.
Кметът Йорданка Фандъкова би трябвало да отговори документално и устно на питането на общинския консултант и съпредседстел на Политическа група 5 " инж. Симеон Славчев.
Преди месец Славчев получи десетки сигнали от столичани за противозаконната автогара на площад " Св. Александър Невски ". По най-бързия метод той вкара писмето запитване до кмета на столицата и пусна онлайн анкета на личния си уебсайт http://simeonslavchev.bg/. Столичани интензивно се включиха и дадоха своя глас, както и оферти за визията на пространството към храм-паметника на персоналния имейл на Симеон Славчев.
До момента са дали своят вот над 840 души, като 82% от тях желаят пространството за стане пешеходна зона с парково пространство и място за отдих. Анкетата ще продължи до 13 септември т. година, а резултатите ще бъдат показани пред Столичния общински съвет на сесията на 14 септември т. година
Гласуването продължава и всеки, който има отношение и мнение за едно от емблематичните за София и България място, може да гласоподава на http://simeonslavchev.bg/anketa/, а съответните оферти могат да бъдат изпратени на [email protected].
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР