Незаконен кабел е причинил токовия удар, убил 16-годишния Людмил. Това

...
Незаконен кабел е причинил токовия удар, убил 16-годишния Людмил. Това
Коментари Харесай

Незаконен кабел убил Людмил

Незаконен кабел е предизвикал токовия удар, умъртвил 16-годишния Людмил. Това стана ясно от ексклузивен брифинг на столичния кмет Йорданка Фандъкова.

Смъртта на 16-годишния Людмил е тежко закононарушение. Изказвам откровените си съболезнования пред фамилията, каза  Фандъкова във връзка нещастието на столичния бул. “Иван Гешов ” в неделя. Людмил издъхна в ръцете на татко си, откакто стъпи на шахта с оголени кабели и бе изумен от токов удар.

Фандъкова изясни, че е назначила инспекция за случилото се, която е засегнала всички обекти на тротоара пред болница “Св. Иван Рилски ”. Трите обекта са сложени с документи от регион “Триадица ”, тя взима наеми за тях. В документите за слагането има пропуски, посочи градоначалникът. Другите два павилиона също били изцяло противозаконни.

През 2018 година е имало заповед за премахването им, само че документите е върната поради пропуските. “Кабелът, който се допуска, че е станал причина за гибелта, води до един от обектите на територията на болничното заведение. Той е прокаран изцяло нелегално, само че има контракт с ЧЕЗ за присъединение ”, описа Фандъкова. По думите й договорът съставлява хвърчаща записка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР