Неймар вероятно ще се окаже големият губещ от новия договор

...
Неймар вероятно ще се окаже големият губещ от новия договор
Коментари Харесай

Мбапе се присмивал на Неймар зад гърба му

Неймар евентуално ще се окаже огромният губещ от новия контракт на Килиан Мбапе с Пари Сен Жермен. Ръководството на клуба по този начин или другояче не е предостатъчно от представянето на бразилеца през последния сезон и желае да го продаде, а същото е желанието и на самия Мбапе. Според авторитетния “Екип” връзките сред двамата са се влошили и Мбапе даже си разрешавал да се присмива на своя съотборник зад тила му.

Проблем пред възможен трансфер на Неймар си остава високата му заплата. Бившият ас на Барселона получава по 4 млн. евро месечно на “Парк де Пренс”. Сред клубовете, които могат да си разрешат възнаграждението му е Нюкасъл, само че бразилецът не желае да играе в тим, който не взе участие в Шампионската лига. Интерес към него демонстрира и Челси.

“Никой нищо не ми е казвал. Смятам, че ще остана в ПСЖ”, съобщи неотдавна Неймар, само че проектите на катарските притежатели са други. Той изигра 22 мача и вкара 13 гола през последния сезон в Лига 1, само че понесе доста рецензии за представянето си в реванша от Шампионската лига против Реал Мадрид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР