Неволите, свързани с пътната инфраструктура в София, не спират.Прочетете ощеСтоличанка

...
Неволите, свързани с пътната инфраструктура в София, не спират.Прочетете ощеСтоличанка
Коментари Харесай

Граждански неволи: Пътечка завършва в спирка, минава се през калта

Неволите, свързани с пътната инфраструктура в София, не стопират.
Прочетете още
Столичанка възнегодува поради спирка, която препречва пътечката към тротоара, употребена от локалните поданици. Случаят е от квартал " Борово ", а за него сигнализира Руми Г, написа.

Тя споделя и фотоси на обстановката, която намира за неправилна. На тях се вижда, че уредената с бетонни блокове пътечка свършва тъкмо в спирката. Така пешеходците би трябвало да нагазят в калта, с цел да излязат на булеварда.

Столичанката добавя, че това трасе през градинката се употребява от локалните цели 40 години.

" Ето я следващата малоумщина! Защо това навесче не го сложиха 2 метра на страни, трябваше да затопят пътечката на хората, която съществува от към 40 години! Сега в случай че желаеме да се качим на автобуса, минаваме по пътечката, наджапваме в калта за 2 метра и сме на тротоара! Нямам думи ", написа Руми Г.

Докато някои жители са съгласни с позицията ѝ, други означават, че мястото на спирката е тъкмо там, тъй като другояче е прекалоно покрай кръстовището.

" Тая пътечка ” нали беше разисквана към този момент. Това, че някой е решил да подреди 10 плочки в тревата не го прави пътека. Автобусната спирка би трябвало да е след светофара с цел да не прави запушване. Още малко и да я махнат с изключение на? ", отбелязва Валентин Р.

И до момента в който някои разискват преимуществата и минусите на мястото на спирката, други са безапелационни:

" Хубава работа, но българска, а и тия навеси не служат за нищо ".



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР