Служители на СДВР задържаха двама мъже, като част от разследване

...
Служители на СДВР задържаха двама мъже, като част от разследване
Коментари Харесай

СДВР разби схема за изготвяне на фалшиви документи в столицата

Служители на Столична дирекция на вътрешните работи задържаха двама мъже, като част от следствие на скица за правене на неистинен документи , оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В хода на подхванатите дейности в региона на улица " Димитър Петков " полицейски екип е спрял за инспекция лек автомобил. Самоличността на пасажера е открита като 48-годишен гражданин с минали престъпни прояви, осъждан за нелегално владеене на оръжие. Последвало е претършуване на автомобила, където била открита неистинска тапия за приключено приблизително обучение.

Впоследствие полицията е направила инспекция и на копирен център, благосъстоятелност на 38-годишен мъж. В помещението са открити компютри със фотоси на документи - свидетелства за дееспособност и дипломи за приблизително обучение на името на разнообразни хора.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 308, алинея 1 от Наказателен кодекс. Действията по следствието не престават под наблюдението на Софийска районна прокуратура.
 Три години затвор за мъж, изтеглил 5000 лева от банка с подправени документи в София
Три години затвор за мъж, изтеглил 5000 лева от банка с подправени документи в София

Той се е показал за непознат жител
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР